Şimdi Ara

HASTANELERİN ACİL REZİLLİĞİ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir önce ki konumda rahatsız olduğumu söylemiştim.Bugün de rahatsızlığım artınca şehrin merkezinde ki eğitim araştırma hastanesine gittim.Hastane yeni yapıldı dışı çok güzel yataklı servis kapasitesi çok yüksek ama gelin görün ki acilinde 60-70 civarında hasta sıra almış bekliyor muayene odasında 1 doktor var ve doktor 1 hastayla yaklaşık 15-20 dk ilgileniyor.Ama bekleme yerini gelin görün ki rezillik ya.Böyle saçma bi sistem olamaz.Madem akşam hastalar çoğalıyor o zaman nöbetçi doktor bırakın 3-4 tane.Adamın ayağı kesilmiş adam bez sarmış adama sıran gelmeden giremezsin diyorlar .Böyle bişey başka nerde var ya !!!1!!11!!

• Git hükümete şikayet et yasalar bu yönde hastaneyle ilgili birşey yok
  • insanları mağdur etmelerinin ne anlamı var.
  • hastanenin elinde olan bir sey degil ki bu.bilgisayarli sistem olunca mecburlar boyle yapmaya.sirayla.veya derece olayi oluyo 1.derece acil hasta gibi mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crcr sana tamamen katılıyorum. acile giden bir hasta hiç bir ücret ve sağlık güvencesi sorulmadan tedavi edilmeli, tedavi esnasında bir yakını veya tedaviden sonra hastadan gereken ücret ve sağlık güvencesi sorulmalıdır. sedyede sıra bekleyeni gördüm inanılmaz bir saçmalık. tabi bunun için hastahaneleri suçlamak yanlış. sistemde var bir hata.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.