Bildirim
Hat Değerim... 16 Mb geçebilirmiyim...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Modem hat değerlerini yanlış ölçüm yapıyor, farklı bir modem takıp değerleri tekrar atın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Srcn81
Modem hat değerlerini yanlış ölçüm yapıyor, farklı bir modem takıp değerleri tekrar atın.
hocam 8 mbit sorunsuz alıyorum... modemde ne gibi bi problem var acaba -
Snr değeri 2 iken internete bağlanmanız imkansız o değerden yola çıkarak zayıflama da yanlış olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dmyksl
quote:
Modem hat değerlerini yanlış ölçüm yapıyor, farklı bir modem takıp değerleri tekrar atın.
hocam 8 mbit sorunsuz alıyorum... modemde ne gibi bi problem var acaba
SNR Sınırı 2.0 diyor bu durumda bağlantı kurulamaması lazım. Sanırım Airties RT-205 yada RT-206 modem kullanıyorsunuz. -
0.1 db hassasiyetle yazılmış değerler sanırım. 16 mbps e geçebilirsiniz. -
Modem yanlış ölçüm yapıyor elinde başka modem varsa onla deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 11 Mayıs 2014; 20:49:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
SNR Sınırı 2.0 diyor bu durumda bağlantı kurulamaması lazım. Sanırım Airties RT-205 yada RT-206 modem kullanıyorsunuz.
benimde hızımda yanlış ölçümler hep var..modemim rt-204....modemi değiştirmemmi gerekiyor sence??....gerçi çoğu kişi o modem fiber hatları hatta 50 mbit hızı bile destekler diyor??
-
quote:
Orijinalden alıntı: bulent 73
quote:
quote:
quote:
SNR Sınırı 2.0 diyor bu durumda bağlantı kurulamaması lazım. Sanırım Airties RT-205 yada RT-206 modem kullanıyorsunuz.
benimde hızımda yanlış ölçümler hep var..modemim rt-204....modemi değiştirmemmi gerekiyor sence??....gerçi çoğu kişi o modem fiber hatları hatta 50 mbit hızı bile destekler diyor??
Modemin en güncel firmware yazılımını yüklerseniz düzelebilir. ADSL Modem 50 mbps hızı desteklemez.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X