Şimdi Ara

Hat Değerleri ve Hız Yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda Hızım 4096 kbps SNR Margin downstream: 11.0 upstream: 12.0 ben bu SNR marginlerle 4096 kpbs'den fazla kaç kpbs hız alabilirim Teşekkürler. Biliyorum burası ttnet destek forumu değil ama orada bana yalan yanlış bilgiler söylüyorlar o sebep ten dolayı buraya yazıyorum bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
     Hat Değerleri ve Hız Yükseltme

• Daha üstünü alamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Daha üstünü alamazsın.

Peki eskiden interentim 6 mbit i görüyordu neden şimdi düştü bu hız ve hat değerleri kötüleşti anlayamadım buna bir açıklık getirebilirmisiniz ? Teşekkürler.
  • Açıklamayı ben getiremem. Bina girişinden itibaren kabloda sorun varsa yenilersen değişme olur.
    Bu hat değerleri ile sınırdasın. 6Mbps ile bir fark elde edemezsin boş yere kendini yorma.
    İlerleyen zamanlarda yeni tip saha dolabı gelir istediğin hızı alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 21 Eylül 2014; 16:00:00 >
  • quote:

Açıklamayı ben getiremem. Bina girişinden itibaren kabloda sorun varsa yenilersen değişme olur.
    Bu hat değerleri ile sınırdasın. 6Mbps ile bir fark elde edemezsin boş yere kendini yorma.

Teşekkür ederim ama Aydın'da yaşıyorum altyapımız yenilendi dediler ama hiçbir faydasını göremedim 200 m ileride bir kahvehane var (kıraathane) orada ben 11 mbps görüyorum bu sorun neyden kaynaklanıyor Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şipşak_junior

quote:

Açıklamayı ben getiremem. Bina girişinden itibaren kabloda sorun varsa yenilersen değişme olur.

Teşekkür ederim ama Aydın'da yaşıyorum altyapımız yenilendi dediler ama hiçbir faydasını göremedim 200 m ileride bir kahvehane var (kıraathane) orada ben 11 mbps görüyorum bu sorun neyden kaynaklanıyor Teşekkürler.

Bende Aydın'dayım. Bu Aydın telekomu Allah bildiği gibi yapsın altyapı sıfır. Altyapı güncelleme falan külliyen yalan.Yatırım görülecek rüya sadece. Yıl 2014 hala Afganistan standartı bakır kablo . Büyükşehir olmuş bir yerden bahsediyorum güya. Fiber her yerde yok. Efeler Atatürk bulvarı civarında oturuyorum. İstanbulda Süperonline fiber ve telefon kullandım bir kere sorun yaşamadım burada mübarek tüm telekom çalışanlarıyla tanıştık. Rezillik kısaca.

• quote:

Orijinalden alıntı: efsun_d

quote:

Orijinalden alıntı: şipşak_junior

quote:

Bende Aydın'dayım. Bu Aydın telekomu Allah bildiği gibi yapsın altyapı sıfır. Altyapı güncelleme falan külliyen yalan.Yatırım görülecek rüya sadece. Yıl 2014 hala Afganistan standartı bakır kablo . Büyükşehir olmuş bir yerden bahsediyorum güya. Fiber her yerde yok. Efeler Atatürk bulvarı civarında oturuyorum. İstanbulda Süperonline fiber ve telefon kullandım bir kere sorun yaşamadım burada mübarek tüm telekom çalışanlarıyla tanıştık. Rezillik kısaca.

Çok doğru dediniz ben dilekçe verdim TT'ye ama hala benim o dilekçeyi bulamıyorlar :

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

https://yadi.sk/i/q010U0wqbc5RF

hocam yeni bağlandı net. arada kopmalar oluyor. ne yapılması gerekli?
  • Telekomda aklı başında çalışan kalmadı herhalde. O SNR değeri ile kopma olmaması imkansız zaten
    Kablolamanızda sorun yoksa müşteri hizmetlerini arayarak hızınızı düşürttürün.
    8Mbps muhtemelen kurtaracaktır. 8Mbps ile SNR 10 veya üzerine çıkarsa o şekilde kullanın.
    Kopma olursa yine hız düşümü yaptırmanız gerekecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.