Bildirim
Hat değerlerim nasıl?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bur crc ne anlam ifade ediyor? -
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 16:50:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: matrix52
Hat değerleri fena değil, hız arttırılmaya çalışılırsa sorun yaratır. CRC ise paket hatası demek. Gerçekleşmemiş işlemler oluşuyor. Download'da CRC değeri biraz fazla. İndirme yaparken anlık kesilmeler olabilir. Eğer ingilizcen var ise bu sayfayı inceleyebilirsin :http://www.kitz.co.uk/adsl/linestats_errors.htm
aynen hocam hızım 4.5 iken SNR 20 felandı
kota sıfırlandı hız 14 e çıktı snr (edit alçaldı 9 a düştü)
bunun bir çözümü var mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 2 Ekim 2017; 19:42:10 >
-
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 16:50:35 > -
quote:
Günlük kullanımda sorun yaratmıyorsa böyle kalsın. Sorun yaşıyorsan hizmet aldığın firma ile görüşüp en stabil hızı kaç Mb/s'de alıyorsun ayarlama yaptır.
oyun oynarken sorun oluyor hocam, çok lag oluyor snr yüksek iken.
geçen gün söyledim MHye bir sorun yok diyor sürekli -
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 16:50:39 > -
quote:
SNR yüksek olduğu zamanmı ? Düşük olduğu zamanmı ? SNR değeri ne kadar yüksek ise o kadar iyidir. SNR yükseldikten sonra diğer değerlerde oynama oluyormu ? Ayrıca bina içi kablolar kaç ay/yıllık ? Modemi kaç ay/yıldır kullanıyorsun ? MH'yi tekrar ara söyle, sorun var kaliteli bağlantı kuramıyorum de. İnat ediyorsa farklı İSS arayışına başlayabilirsin.
hocam yanlış yazmışım
hızım yavaş iken snr değerim 20 felandı, yani yüksekti.
kota sıfırlandıktan sonra, internet hızım 14 e çıktı ve snr değerim düştü 9'a.
4 yıldır aynı interneti kullanıyorum, kablolar aynı.
2 tane modem var birisi 4 yıllık diğeri 2 senelik felan.
1 ay sonra felan bitiyor tahhadüt netspeed'e geçmeyi düşünüyorum.
-
-
-
Müşteri hizmetlerini arayıp download hızınızı 16mbps den 13-12 mbps ye düşürmesini söyleyin, ayrıca millenicom dan altyapınızın maksimum ne kadar desteklediğine de bir bakın derim eğer VDSL destekliyorsa daha yüksek hızlarda internet alabilirsiniz. -
vdsl2 ye geç bence.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X