Şimdi Ara

HAT DEVİR ÜCRETİ 10.75 TL OLDU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
62
Favori
185.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu 10.75 hikayeymis zaten ne oldugu belki değil. Konudada yazmislardi bu hukumetin vatandas yararina is yapmasi beklenemez diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorma..

Babamın 0532 hattı vardı onu üzerime alacaktım 95 lira diyince lanet olsun dedim bastım gittim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Bu 10.75 hikayeymis zaten ne oldugu belki değil. Konudada yazmislardi bu hukumetin vatandas yararina is yapmasi beklenemez diye.
    2001 yılında 18 yaşına girdiğimde 65 tl ye devralmıştım.
    Bu hükümette yoktu o zaman.
  • Abi konuyu hortlatmayın ya, tamamen palavra bi olay. Kol gibi fiyatlar isteniyor.

• Vodafone'dan açılmış hat şuan turkcell'de, bu hattı devir almak için önce vodafone'a mı taşımak gerekiyor acaba ?
  • 2 sene evvel bana 80 tl dediler devir ücreti.Bende sttr ordan deyip 20 tl ye yeni hat almıştım :D eski hattımıda kırıp atmıştım (kapanmış hat kullanılmamaktan:D)

• quote:

Orijinalden alıntı: xSwindLer

Vodafone'dan açılmış hat şuan turkcell'de, bu hattı devir almak için önce vodafone'a mı taşımak gerekiyor acaba ?
    Bunu bende merak ediyorum

• Vodafone'un kendi sayfasında böyle bir yazı var faturasız hatlar için 22,52TL diyor. Doğru mudur arkadaşlar?

Deneyen oldu mu yakın zamanda?

• DeeLee kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar bilginizi paylaşmışsınız ben tekrardan doğrulamak istedim belki değişiklik falan olmuştur.

Hattım vodafone'da açıldı şuanda vodafone kullanıyorum. Bugünlerde turkcell'e geçiş sağlayacaktım lakin hattı devir almak istiyorum. Şimdi ben faturasız vodafone kullanıyorum. Hattı üzerime devir aldıktan 90 gün sonraya kadar turkcell faturasıza geçiş sağlayamayacak mıyım?

Vodafone 30 tl gibi bir ücret alırken Turkcell 90-100 tl ücretlerden bahsediyor. Hem vodafone'dan yapmak daha az maliyetli hem de vodafone bayi var beni ve babamı tanıyor yıllardır. Fakat pek bilgili değil. Turkcell ile çalışmıyorlar. Eğer vodafone'dan devir alırsam babamı çağırmama gerek yok. Fakat turkcell için her türlü babamla yaşlı başlı adamla gitmek zorunda kalacağım.
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Ben çarşamba günü denedim görevli 95 tl diye ısrar etti sayfayı gösterdim eski fiyat olduğunu söyledi bende başka zaman hattın yasal sahibi ile bir araya gelemeyeceğim için ustelemedim ama btk üzerinden şikayet kaydı oluşturdum lehime sonuç çıkmazsa thh'ye başvuracağım.

• Egeli3543 E kullanıcısına yanıt
    Faturalı için mi hocam faturasız mı?

Şimdi m.hizmetleri ile görüştüm tüm masraflar dahil 38TL dedi. Herhangi bir problem yaşanması durumunda bizlerle iletişime geçebilirsiniz bayideyken dendi. Bakalım yarın denerim bir şansımı bir şubeyle.
    Faturasız

evet hattı üzerinize aldığınızda yeni müşteri statüsünde ilk defa hat almış gibi oluyorsunuz.
    bu sebeple 90 gün sonra başka operatöre taşıyabilirsiniz. bu taşıma işleminden sonra başka operatörlere geçişlerde artık bekleme zorunluluğunuz yok istediğiniz operatöre istediğiniz zaman geçebilirsiniz fakat yeni müşteri kampanyalarından faydalanamazsınız. başka operatörlerin kampanyalarından faydalanarak geçiş yapabilmeniz için yine 3 aylık süreleri doldurmanız gerekli.

ayrıca faturasız olarak mevcut operatörden hattı devir almanız her zaman daha az maliyetlidir. vodafone'da üzerinize alın 3 ay sonra istediğiniz operatöre geçersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

Faturalı için mi hocam faturasız mı?

Şimdi m.hizmetleri ile görüştüm tüm masraflar dahil 38TL dedi. Herhangi bir problem yaşanması durumunda bizlerle iletişime geçebilirsiniz bayideyken dendi. Bakalım yarın denerim bir şansımı bir şubeyle.
    Denediniz mi hocam?
  • dead-ly kullanıcısına yanıt
    Hat sahibi olmadığı için deviri halledemedim. Devir konusunda da çok fazla spekülasyon var. Şube farklı, müşteri hizmetleri farklı, deneyimleyenler ise çok farklı konuşuyor. Bir süre operatör değişikliği yapamayacağım hususunda.

O yüzden riske atmadım direkt operatör değişikliği yaptım. Devir almadım.
    Anladım hocam, aynen kesin bilgi yok
  • En ucuz kaca hat devrini yaptirdiniz??

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.