Şimdi Ara

HAT DEVİR ÜCRETİ 10.75 TL OLDU (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
62
Favori
185.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vefat eden birinin hattını oğlu üstüne almak isterse vefat belgesi ile basvurdugında ücretsiz devir oluyormuş dogru mu bu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • son durumda ne kadar masraf çıkıyor faturalı ve faturasız için bilen var mı ?
  • 100 lira vererek aldım turkcellden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Aynen,
    1 ay önce yaptım ve ücret ödemedim.

• consultant34 C kullanıcısına yanıt
    Operator fark ediyor mu acaba? Siz hangisinde yaptiniz

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Pttcell’di.
    TT genel müdürlüğüne gittim.Gerekli belgeleri verdikten sonra türk telekom’a geçiş oldu.
    Pttcell deki taahhüt son faturaya yansıtıldı.
    Ekstra bir ücret vermedim.
    Genel müdürlüğe gitmemin sebebi bayilerin çoğu (5 bayi dolaştım) vefat eden biri üzerinden nasıl geçiş olacağını bilmiyordu.

• Turkcellde hat devir ücreti 110 lira

• türk telekom'da güncel hat devir ücreti ne kadar? kullandığım faturalı hat başkasının üstüne ancak kendi üstüme almak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Turkcellde hat devir ücreti 110 lira
    Yuh ya soyguncular. Hat annemin üstüne annem yanımda olmasa ama kimlik fotokopisi yanımda olsa istediğim gibi faturalıya veya başka operatöre geçiş yapabilir miyim? Eğer yapabiliyorsam zaten üstüme almamın bir anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

Yuh ya soyguncular. Hat annemin üstüne annem yanımda olmasa ama kimlik fotokopisi yanımda olsa istediğim gibi faturalıya veya başka operatöre geçiş yapabilir miyim? Eğer yapabiliyorsam zaten üstüme almamın bir anlamı yok.

Alıntıları Göster
    Olmaz ama merdiven altı bayilerde olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Olmaz ama merdiven altı bayilerde olabilir

Alıntıları Göster
    Telefonla konuşurken bile kabul ediyolar da böyle neden olmuyo hayret :(

• 2020 yılı için kaç tl devir ücreti ?

• K4TL14M kullanıcısına yanıt
    Geçişte yapabilirsiniz yeni hatta alabilirsiniz. Tanıdık bayi olsun yeter ki.
  • Arkadaşlar merhaba.
    Faturalı Türk Telekom hattım bir akrabam üzerine kayıtlı.
    Kendi üzerime almak için ne gibi bir ücret ödemem gerekiyor bilen var mı ?
    Site üzerinde şöyle yazıyor;

Türk Telekom hattımı başka bir kişiye nasıl devredebilirim, bu işlem için ücret öder miyim?
    Hat devir işlemi için başvurularınızı Türk Telekom İletişim Merkezleri'ne yapmanız gerekmektedir. Devir talebinde, devralan ve devreden olmak üzere her iki tarafın devir formunu doldurup imzalaması gerekmektedir. Devreden sadece kimlik fotokopisini bırakırken devralan yeni abonelik için gerekli evrakları ibraz etmeli ve abonelik sözleşmesi doldurmalıdır.

Bu işlem ücretsizdir. Devralan abonenin ilk faturasına Özel İletişim Vergisi yansıyacaktır.

Bu durum geçerli mi hala ?
    Öyleyse sadece öiv ödüyoruz.Ne kadardır bu ücret acaba ?

• Rorschach-db kullanıcısına yanıt
    Öiv 65 tl + Telsiz kullanım ücreti 34 tl (Aylık 2.84 ocak itibari ile) toplam 99 a geliyor. Bayiler farklı fiyatlar verebiliyor.

Eğer vodafone faturasız da bu işlemi yaparsanız. 10.75 + tkü ile 45 liraya çözebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyLaR046 -- 5 Ocak 2020; 23:22:33 >

• Merhaba hocam,teşekkür ederim.
    Öiv'nin bu kadar olacağını tahmin etmemiştim.
    Sadece hat devir işlemi yapılacak ama ödenecek tutar 3 4 aylık telefon faturası kadar..
    Bir ara ücretsizdi sanırım,o zaman yapmamıştım,şimdi de uğraş dur.

• Hattım abimin adına tt bayisi devir işlemi için 80 tl talep ediyor o zamanlar yaşım tutmadığı için kendi üzerime alamamıştım ne yapacağım şimdi neden bu kadar pahalı 10.75 falan deniliyor ama uygulanmıyor

• SyLaR046 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten 45 TL ye yapıyorlar mı. Türk Telekom 120 TL dedi. Hattı Vodafone a taşıyıp alayım üstüme böyle ise

• kartal0001903 kullanıcısına yanıt
    Sadece vodafone faturasızda bu fiyati veriliyor. Forumda bir kullanıcı 30 tl ye almış linki aşağıya biraktim.
    Umarım fiyati yükseltmezler. Bende hat devir alacağım Şubat ayında, sürekli takip ediyorum fiyatları.

https://forum.donanimhaber.com/hat-devir-aldiktan-sonra-bekleme-sureleri-hakkinda-yardim-lutfen--136947705#141656277

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyLaR046 -- 19 Ocak 2020; 12:26:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.