Şimdi Ara

HAT DEVİR ÜCRETİ 10.75 TL OLDU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
544
Cevap
62
Favori
185.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hattı devir almak için hat sahibi ile beraber mi bayiye gitmeliyiz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yozgat'ta bir TT ve Vodafone bayiinde denedik şansımızı. Otomatik aylık 8.5 TL koyuyor sistem dediler, elimizden bir şey gelmedi, yazıyı göstermenin bir mânâsı yok. Hat devrine yeni hat açma vergileri geliyormuş, ondan böyle dediler.
  • Evet tabiki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Babamın üstüne olan FATURASIZ hattı üstüme alıcam Türktelekomdan min 80₺ mi şimdi ücreti?
    Birde şuan kullanılan internet paketim falan nolcak uçup gidiyormu onlar hattan?

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Babamın üstüne olan FATURASIZ hattı üstüme alıcam Türktelekomdan min 80₺ mi şimdi ücreti?
    Birde şuan kullanılan internet paketim falan nolcak uçup gidiyormu onlar hattan?
    Yep. Yeni sıfırdan hat açmış gibi 1. Yıldan başlıyorsun

• Japonya kullanıcısına yanıt
    O zaman paketi bitirip geçmek gerek..

• faturalı hattımı kendi üstüme almak için gittim fakat aylık 7₺ 1 yıl boyunca faturama yansıyacakmış ve taahhüttüm iptal olucakmış cezasını ödücekmişim falan saçma saçma şeyler söylediler bu kadar abartcak ne var bu işte ya ?

• Ankara Atlantis Avm vodafone 25tlye devrediyor arkadaşlar. 10,75 devrolunca hattından kesilir 25de bize verirsin diyorlar

• devam ediyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hop-e3

devam ediyor mu
    Hiç olmadı hocam 100 lira fiyat çıkarıyorlar hatta

• Hocamu hata devem ediyor mu , hattı üzerinize alabildiniz mi, bende türkcell den vodafone a geçip hemen üzerime almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 12 Mayıs 2019; 23:33:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal0001903

Hocamu hata devem ediyor mu , hattı üzerinize alabildiniz mi, bende türkcell den vodafone a geçip hemen üzerime almayı düşünüyorum
    Devam ediyor en son 2 hafta önce başka bayiden denedim aynı sorunu verdi.
    Vodafone müşteri hizmetleri zaten komedi bir iki kez. Uğraştım vazgeçtim müşteri hizmetlerinden

1 ay sonra benim 3 ayım dolacak onu bekliyorum

• Bu konu basligi degismeli. Goruluyor ki malesef burda yazan tarifelere uyan operator yok. Dolayisi ile sicak firsatlik bir durum soz konusu degil
  • bana 180 lira dediler koşa koşa kaçtım ordan
  • Kayseri’de Bi Vodafone bayine sordum 60 tl dedi ancak hat ilk nereden alındıysa oradan devir edeceksiniz dedi.(hat Türkcell çıkışlı idi)

Türkcell e sordum 110 tl dedi

• Bu fiyata hak devri yapan yok maalesef istanbul bahçelievler ve Bakırköy de her gördüğüm operator magazasına girip soruyorum ama bu fiyat yok.

Turkcell 110 tl fiyat çekti.

• Hocam benim anlamadığım bu firmaları hiçbirimiz BTK'ya ya da Tüketici Hakları'na şikayet etmedi mi bunca zaman? Hala BTK sitesinde bile 10.75 lira diyor bunlar kafalarına göre fiyat biçiyorlar. Nasıl olur anlamıyorum...
  • Turkcell geçen banada 95 dedi.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.