Kuruluma ekip geldi, bir baktı Türk Telekom etiketleme yapmamış. Bildirdi, etiketlemeyi bekledik. Dün gece etiketlenmiş, sabah baktığımda DSL ışığı yanmıyordu ve hiç yanmadı. Sonra kayıt oluşturdum falan Hat Fiziksel Durumu: Kapalı yazıyor. Daha önceki kiracıyı tanıyorum evde internet kullanmış, herhangi bir arıza yok. Mesajlarda ilk gelen mesajın bir kısmı şu şekilde; İş Emri Durum Açıklama : Arızanız gerekli kontrol ve işlemler sonucunda çözümlenmiştir Log : ARIZA MÜŞTERİ İÇ TESİSAT KAYNAKLIDIR - TT TARAFINDA SORUN TESPİT EDİLMEMİŞTİR İşlem Sonuç Kodu : MÜŞTERİ SORUMLULUĞUNDA ARIZA İşlem Sonuç Grubu : Müşteri Sorumluluğunda - Giderilemedi Geçen Süre Tipi :TurkTelekom İkinci mesajın bir kısmı şu şekilde: Arıza kaydı teyit aşamasında Teknik Durum Bilgileri Hat Fiziksel Durumu : KAPALI Hat Yönetimsel Durumu : AÇIK Arkadaşlar telefonla bildirdim, bekleyin diyor müşteri hizmetleri, ama internete bakınca aylarca düzelmeyen insanlar varmış. Haftaya finallerim başlıyor, bu durumu nasıl çözebilirim. |
Bildirim