Şimdi Ara

hat taşıma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar mevcut kullandığım hattım turkcell i avea operatörüne taşımak istiyordum ancak hat bir yakınımın üzerineydi o da vefat etti ve bugün avea bayiine bu sorunu bildirdim vekalet istediler ölmüş kişinin vekaleti mi olur Allah aşkına!!bu konu hakkında yardımcı olamayacağını söyledi çalışan kişi ve bende sağolun dedim ve hışımla çıktım haliyle...bu konuda bilgisi olan var mıdır?bu hattı kendi üzerime alabilir miyim taşımak istiyorum operatörümü yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: londoncall

merhaba arkadaşlar mevcut kullandığım hattım turkcell i avea operatörüne taşımak istiyordum ancak hat bir yakınımın üzerineydi o da vefat etti ve bugün avea bayiine bu sorunu bildirdim vekalet istediler ölmüş kişinin vekaleti mi olur Allah aşkına!!bu konu hakkında yardımcı olamayacağını söyledi çalışan kişi ve bende sağolun dedim ve hışımla çıktım haliyle...bu konuda bilgisi olan var mıdır?bu hattı kendi üzerime alabilir miyim taşımak istiyorum operatörümü yardımcı olursanız sevinirim

Hat Turkcell de açıldıysa üzerinize,ücretsiz olarak alabilirsiniz
    Ama Avea ya taşımak için 3 ay beklersiniz
    Hattın yasal sahibi vefat etmiş zaten,zaman kaybetmeden kendi üzerinize alın,
    Hat Avea da açıldıysa Müşteri Hizmetlerini arayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bayiye yakinim diye soylemeyin,acik hat kullaniyorum btk karari sebebiylr ucretsiz uzerime almak istiyorum diye belirtin yeterli,diger turlu boyle zorluk cikarirlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "açık hat kullanıyorum ve hattı üzerime almak istiyorum" derseniz vekalet falan istemezler. Bu işlem ücretsiz yapılıyor. Ücret isteyen bayilere fırsat tanımayın, diğer bayilerden halledin işinizi.

Ayrıca hattı üzerinize devraldıktan sonra başka operatöre taşımak için 90 gün beklemek zorundasınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 24 Nisan 2013; 13:35:50 >
  • cevaplarınız için çok teşekkürler 3 ay bekleme olayı kötüymüş ama şimdiden üzerimize alsak yine de iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.