Şimdi Ara

hat taşırken tam fatura ödeme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba...Benim şu anda kullanmakta oldğum tarife red tarifesidir.taahhütümde bitti.hattımı aveaya taşımak istediğimde.bu ay faurayı geçtiğimi eger taşırsam bu ay içinde tam fatura ile ücretlendiriliceğimi belirttiler.bununla ilgili ay sonunu beklemem gerektiği belirtildi.fakat kullanmadığım bir şeyin ücretini ödemek biraz garip geldi sizlere sormak istedim.hattımı şu an taşısam bu ücreti alabilirlermi? yoksa bekleyeyimmi? şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler...

• taahhüt olayın bittiyse (bundan emin ol) hattını,kontorluye cevir. sana baska fatura gelmez. (gelemez) sonra istediğin yere taşı
  • quote:

taahhüt olayın bittiyse (bundan emin ol) hattını,kontorluye cevir. sana baska fatura gelmez. (gelemez) sonra istediğin yere taşı

yanlış bilgi..

eğer hesap kesim tarihin ayın 1 i ise kullanıp kullanmaman farketmez, sen den tam fatura alırlar. ay sonuna kadar bekle ayın 29-30 unda falan kontörlüye ya da 23-24 ünde aveaya taşı ki öbür aya sarkıp bir fatura daha gelmesin
  • arkadaşlar cvplar için saolun bende öğrendim.bir arkadaşım yakını turkcellde çalışıyor ona sordum,ödersin dediler.yani bu ay içinde fatura dönemim bitmeden önce geçmem gerekiyormuş benim fatura dönemim geçtiği için ay sonunda geçeceğim.kırık testi arkadaşın dediği gibi 22-23'ü gibi başvurumu yapacam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.