lütfen windowsmicrosoft office xp professional with frontpage uygulamasını yapılandırıken bekleyin. bilg baslarken veya excel word actıgımda hep bu cıkıo sonra kullanmaya çalıştıgınız özellik şu anda kullanılmayan bir cd room veya diger bir çıkarılabilir disk üzerndedir. microsoft office xp professional with frontpage disketini takın ve tamamı tıklayın .sonra ben iptali tıklayınca hata 1706 kur gerekli dosyaları bulamıyor.ağ baglantınızı veya cd room sürücünüzü denetleyin. billgisayarda bi sorun yok ama bu olaydan nasıl kurtulabilirim yardımcı olacak arkadaslara şimdiden teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: appiahah1
lütfen windows microsoft office xp professional with frontpage uygulamasını yapılandırıken bekleyin. bilg baslarken veya excel word actıgımda hep bu cıkıo sonra kullanmaya çalıştıgınız özellik şu anda kullanılmayan bir cd room veya diger bir çıkarılabilir disk üzerndedir. microsoft office xp professional with frontpage disketini takın ve tamamı tıklayın .sonra ben iptali tıklayınca hata 1706 kur gerekli dosyaları bulamıyor.ağ baglantınızı veya cd room sürücünüzü denetleyin. billgisayarda bi sorun yok ama bu olaydan nasıl kurtulabilirim yardımcı olacak arkadaslara şimdiden teşekkürler
Hocam office yi sil sonra cd yi hardiske kaydet sonra hardisk üzerinden kurmayı bir dene
quote:
lütfen windows microsoft office xp professional with frontpage uygulamasını yapılandırıken bekleyin. bilg baslarken veya excel word actıgımda hep bu cıkıo sonra kullanmaya çalıştıgınız özellik şu anda kullanılmayan bir cd room veya diger bir çıkarılabilir disk üzerndedir. microsoft office xp professional with frontpage disketini takın ve tamamı tıklayın .sonra ben iptali tıklayınca hata 1706 kur gerekli dosyaları bulamıyor.ağ baglantınızı veya cd room sürücünüzü denetleyin. billgisayarda bi sorun yok ama bu olaydan nasıl kurtulabilirim yardımcı olacak arkadaslara şimdiden teşekkürler
Durum aynı. Officei kaldırıp tekrar kurdum, Frontpage 2003 kurdum ama çare olmadı hala istiyo. Şu proplusu.msi dosyasını bulabileceğim bi yer yok mu?
slm
office kurarken sana seçenekler veriyo ya tam yükleme diye tam yükleme yaparsan sorun kalmaz diğerinde bazı uygulamaları açmak için cd'ye ihtiyaç duyuyor bu yüzden senden cd taşmanı istiyor. dediğim gibi tam yükleme yaparsan sorun kalmayacaktır.
HATA KODLARINA BAKTIM HARD DİSK VEYA ADAPTÖRÜ ŞEKLİNDE AÇIKLAMA VAR BURDAN BİR YOL BULURSAN BELKİ DÜZELİR
Dostum işin doğrusu ofisini kaldır. cd den yükleme yaparken tam olarak yani hepsini bilgisayarımdan çalıştır seçeneğini işaretle. Başkaca bir sorun çıkmayacaktır.
bu sorun bendede var nasıl çözebilirim? hata 1706
tessekurler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme