Şimdi Ara

Hata Kodu 21 yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jbli iphone 4 4.3.3 den 5.0.1 e güncelleme esnasında hata 21 i alıyorum. host dosyası değişimini yaptım. ama recovery modda kaldı tel. umbrella ile cıkarabiliyorum teli recovery moddan ama kafayı yicem neden alıyorum bu hatayı. kendim recovery moda alınca da 1601-1602 hatalarını alıyorum. acil yardıma ihtiyacım var.

• yok mu nedenini bilen bi arkadas
  • 1601-1602-21 hatalarının tek bir nedeni var. İreble DFU moda doğru olarak alınmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

1601-1602-21 hatalarının tek bir nedeni var. İreble DFU moda doğru olarak alınmamış.

anlamadım gitti kafayı yiyecem uyutmucak gece gece dfu modada alıyorum ama bitürlü olmadı ne hatası yapıyorum acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkrmdn

quote:

1601-1602-21 hatalarının tek bir nedeni var. İreble DFU moda doğru olarak alınmamış.

anlamadım gitti kafayı yiyecem uyutmucak gece gece dfu modada alıyorum ama bitürlü olmadı ne hatası yapıyorum acaba

ireb programını kullanarak dfu moda alın eğer yine aynı hatayı almaya devam ediyorsanız teli farklı bir usb portuna takın öyle deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakonya79

quote:

Orijinalden alıntı: bkrmdn

quote:

ireb programını kullanarak dfu moda alın eğer yine aynı hatayı almaya devam ediyorsanız teli farklı bir usb portuna takın öyle deneyin

hepsini denemiştim ama sorun çözüldü teşekkürler yinede host dosyasını temizlemekle çözdüm.

• başka kablo ile denedinmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 14.3 hatasi Lütfen yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.