Jbli iphone 4 4.3.3 den 5.0.1 e güncelleme esnasında hata 21 i alıyorum. host dosyası değişimini yaptım. ama recovery modda kaldı tel. umbrella ile cıkarabiliyorum teli recovery moddan ama kafayı yicem neden alıyorum bu hatayı. kendim recovery moda alınca da 1601-1602 hatalarını alıyorum. acil yardıma ihtiyacım var.
yok mu nedenini bilen bi arkadas
1601-1602-21 hatalarının tek bir nedeni var. İreble DFU moda doğru olarak alınmamış.
quote:
Orijinalden alıntı: sarerer
1601-1602-21 hatalarının tek bir nedeni var. İreble DFU moda doğru olarak alınmamış.
anlamadım gitti kafayı yiyecem uyutmucak gece gece dfu modada alıyorum ama bitürlü olmadı ne hatası yapıyorum acaba
quote:
Orijinalden alıntı: bkrmdn
quote:
anlamadım gitti kafayı yiyecem uyutmucak gece gece dfu modada alıyorum ama bitürlü olmadı ne hatası yapıyorum acaba
ireb programını kullanarak dfu moda alın eğer yine aynı hatayı almaya devam ediyorsanız teli farklı bir usb portuna takın öyle deneyin
quote:
Orijinalden alıntı: trakonya79
quote:
Orijinalden alıntı: bkrmdn
quote:
ireb programını kullanarak dfu moda alın eğer yine aynı hatayı almaya devam ediyorsanız teli farklı bir usb portuna takın öyle deneyin
hepsini denemiştim ama sorun çözüldü teşekkürler yinede host dosyasını temizlemekle çözdüm.