Bildirim
hatamı yaptım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O galiba silver bar olması lazım banada çıktı 5mye satım bence iyi yaptın ne işe yaradığı konusunda bi bilgim yok -
Evet çünkü o miktarda npc ye satılan tek item silver bar diye biliyorum. Meraklanma doğru bişey yapmışsın. -
onu millet 5.000.000 den fazlaya satıyordu ortalıkta ama bana hiç çıkmadığı için bilemeyeceğim ? -
saolun arkdaslar ama bazı ıtemlervar hp falan yukselten taslar onları nasıl kullancam ha bide ondan bitane daha cıkarsa sızlerede verrıırm -
altını çizdiğim yerlerden neye up yaparsın ne verir yazıyo..
dc de ve sp de blacksmith var ona gidip o seçeneği tıklarsan up ekranı gelir karşına
-
arkdasım tesekkur ederım cok saol urasmıssın bellı ama ben satmaktan yanayım -
quote:
Orjinalden alıntı: B@LiCi
saolun arkdaslar ama bazı ıtemlervar hp falan yukselten taslar onları nasıl kullancam ha bide ondan bitane daha cıkarsa sızlerede verrıırm
sadece soruna cvp verdim =) istersen yere at pek de umrumda deil işin aslı.. amaç balık vermek yerine tutmayı öğretmek.. ii eğlenceler =)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 20 Aralık 2006; 16:47:56 > -
yardım için saol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X