Şimdi Ara

hatayla kaldıran zararla oturur :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni başlayan hatalarından ben de yaptım gögüs kaslarına fazla abandım yağlandı ve sağ taraf sol taraftan daha şişkin oldu en kötüsü ise dışa doğru geliştiler ortası boşluk kaldı...

nasıl sıkılaştırmam gerektiğini bilmiyorum...

üstgögüs çalıştıkça sanki daha fazla şişiyor gibi...

yardımcı olursanız minnetter kalırım...

• hiç birşey anlamadım.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

hiç birşey anlamadım.......

eğer bende yanlış anlamadıysam sporu göğüs için çalışmış , çalışırken de yersen büyürsün mantığı ile yemiş , göğüsler şişmiş ama bir o kadar da yağlanmış ileri doğru gitmiş, sağ taraf şişkin olduğuna göre sağlak, sıkılaştırma esnetme vs. tarzı şeyler yapmamış sanırım tek tip yapmış, bu hatamı nasıl düzeltirim diye soruyor.
  • Ben boşuna konusuyorum. Hemen şişmemek için çok yüklenmeyin. Al işte.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 24 Eylül 2013; 13:34:52 >
  • Benimde sol göğsüm sağ a oranla daha belirgin duruyor ve yanlış hareket yaptığımı sanmıyorum ve solak değilim.bence bunun sebepleri daha farklı birşeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlparslanEmir

Benimde sol göğsüm sağ a oranla daha belirgin duruyor ve yanlış hareket yaptığımı sanmıyorum ve solak değilim.bence bunun sebepleri daha farklı birşeydir.

Aynen benimde o sekilde hocam. Sag ust gogus tarafi sola nazaran biraz daha sönük gibi. Bende anlamadim nedenini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anlayan beri gelsin
  • Yıl 2014 olacak ve hâlâ sağ sol orantısızlığı mı tartışılıyor...?
  • Benimde sağ göğüs sola göre daha şişkin görüntüde belli olmuyor ama elle hissediyorum. Düzgün çalışın zamanla düzeliyor, kolumda da sağ daha hacimsizdi zamanla eşitlendi, dumbell ağırlıklı çalışırsanız daha etkili oluyor.
  • Göğüs antremanını normal yap , okadar abartma. Bide en son hareket olarak bunu tavsiye ederim. Göğsün şekil almasında etkili bir hareket.

CABLE CROSS OVER
  • Hâlâ var mi ya bu tarz cahil adamlar ?

" Cok bench press yapma,memelerin olur " tarzi bisey bu Merak etme ASLA, agirlik kaldırarak kadin memesi tarzi göğsün olmaz. Senin kaslarin üstünde yağ tabakasi var. Yağ sarkar,kas sarkmaz. Bunu öğrenin artik. Sokak kafasıyla bu işi yapmayin,biraz profesyonel calisin,arastirin,okuyun,sorun.

HITT Cardio + sıkı ve dogru bir diyet + termojenik yağ yakici

Senin formulün bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...
  • Öncelikle ortayı doldurmaya yönelik çalışman gerekiyor, düz sehpada dumbell bench press gibi hareketler önceliğin olsun. Direkt öne doğru gelişiyorsa da sanırım açış hareketleri hiç yapmıyorsun. Dumbell fly, cable fly türevi hareketlere de göz at. Yağlanma olayını da çözemedim. Bench press yapınca nasıl yağlanıyor göğüs?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.