Şimdi Ara

Hatırladıgınız en efsane Kampanya/Sıcak fırsat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Firmalar eskisi kadar kampanya yapmaya ihtiyaç duymuyorlar. Yeterince müşteri doygunluguna ulaştılar yada gerek görmüyorlar. Kampanya bütçelerini oyuncu arkadaşlarla paylaşmayı tercih ediyorlarda olabilirler.Her nedense sıcak fırsatlar çok hareketsiz.

Konuya dönelim en efsane hatırladıgınız kampanya dedik.

Bana göre en efsanesi N11 dir. 10 numara uzerinden 11dir .

Sene tam hatirlamiyorum 2013 galiba

Kampanya işleyisi soyleydi hepimize kazıklanacagımız urun arattilar komik olan aldırdılarda.

Aldıgımız ürünü herkes stokta vardır inşallah iptal olmaz diye 4 gözle bekledi. Teslimden sonra daha ucuzunun ss ini attık ve aradaki farkın 11 katını altlimitsiz cek olarak verdiler.

10 tllik ürünü 60 70 e 100 e satan satıcıları arattılar bize🙂

Saçma sapan ürünler aldık ne işe yaradıgını bilmedigimiz.

Işte boyle bir kampanyaydı. Daha hatırladiklarim var ama onlarıda siz yazin. En tepeden başlamış olabilirim. Unuttugum varsa hatırlatın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert4212 -- 10 Ağustos 2024; 0:50:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ebay 1996-1999 arası olması lazım X-men comics vol 1
    (1. Sayısı) almıştım (fine condition) 1600 dolara . 6000 dolara satmıştım. Şimdi 15 bin dolardır herhalde.
    Frezetta çizimi olan Vampirella vol 1 ve de Star wars comics vol 1. de almıştım ama çok daha makul fiyatlara.

• schavelle S kullanıcısına yanıt

Oooo. 96 99 larda burnumuzda sümük nasil cikolata alabilecegimizi dusunurduk.

Kampanya bazlı n11 üzerine cikarmi bilmem ama;

Ürün bazlı tek sipariste bunun üzerine cıkmaz güncelde 150k civarı kar belkide simdi keske satmasaydim diyorsunuzdur. Yarım milyonu geçmiş degeri.

• Forumun topluca dahil olduğu ve benim hatırladığım Zizigo'dan millet 5er 10ar çift ayakkabı almıştı.

Hopi'nin ve Chippin'in lansman kampanyaları da olabilir. 50 lira 50 lira akraba numarası kullanıp iPhone alanlar vardı. Kendim market fırsatları dışında pek katılmıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • feedyourhead. F kullanıcısına yanıt

Bunu ben nedense hic hatirlamiyorum dikkatimi cekmemisde olabilir.sene kacti?

Akıllardaki deli soru iphone ne kadardı o zamanlar?🙂

• Up

• ah o eski günler ah

on yıllar geçti aah

alamanya menşeili limango mazi oldu ama vaktiyle bir bayram günü sipariş verdikçe sürekli 10-20 kuponlar verir bayramda kargo bedava yapmıştı da sürekli aldık durduk ne var ne yoksa

ziyadayı dediğim bir zidaya.com diye site vardı batırasıya alışverişler yaptık o da yabancı menşeiliydi kaçtı gitti

daybuydaydan millet bedavaya plazma TVler almıştı ben sürekli ücrtsiz hesap veriyorları forumdaşlara

o davet hesaplarıyla ufak alışverişler yaparkene millet bedavadan 20 tl kuponları biriktirip toplu kullanma imkanını fırsat bilerek bedava o zaman 2000 tl olan plazma led tVler almıştı

hep bu forum sayesinde hep haber aldık vaktiyle herkes her fırsatı sonuna kadar paylaşırdı mutlu olurduk

@Expert4212

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pegasus BolBol Puan ~ En ucuzu burada!
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://forum.donanimhaber.com/yeni-hepsiburada-50-tl-kupon-firsati-100-altlimitli-dunku-papeli-silinen-hesaplara-yine-bi-bakin--153984681

en son hepsiburadanın bu kimselerin farkına varmadığı benim de geç denk gelmem le ilgili fırsat vardı bitti gitti

şu sıralar hepsiburada çinli trendyol gibi devleşmek için eski hesaplara haftaya bir 101/100

1 tlye %99 indirim 250/150 gibi sepette kupn indirimleri tanımlıyor ama bundan hiç kimseler haber etmedi

çek satış takas bölümünde satışlar var ama ilgi yok çünkü insan hayatı ucuz

herşey her dakika daha da pahalı

• vitriol kullanıcısına yanıt

Vay be hafızanız baya kuvvetliymis hepsini unutmusum siz yazınca hatırladım.

Limangoyu nedense sevememistim ben ama daybuyday ile ziyadayı🙂 en cokta ziyadayıya yazık oldu iyi siteydi.bunlara ek markafoni geldi aklıma.

Ahh eskiler ne hareketli zamanlarmış. günde 10 site kovalardık simdilerde migros hepsiburada olmasa bakacak hiç bisey yok onlarda artık zorunlu ihtiyac.asırıda fırsatlık durumlar kalmadı az hesaplı almanın derdindeyiz.

Eskiden sırf kampanyalar var diye luzumsuz seyleri bile alirdık simdi gereksizse yarı fiyatına bile almaya cekiniyoruz.

Yat kalk sıcak fırsat yenile günde 100 lerce yenileme yaptigım olmustur o kadar hızlıydı simdilerde sabit konular aynı fırsatlar.

• Markafoni unutulur mu?

2014-15 yılıydı galiba son zamanları markafoni her hesapta 30-50 tl kuponlar bir hafta sonu kazaen denk geldim foruma bile haber edemedim galiba zira çok yoğun bir iş ortamındaydım

arada bi baktım giyim firması olma dışında 1er kg doğadan çaylar satıyordu çok ucuza kupon çek kullanınca bedavaya geliyordu kargoda bedava

farkettiler pazartesi sabaha herşey silindi 3-5 hesap anca kullanış pazartesi devam ederdm diyordum

sonraki aylarda o da dükkanı kapattıydı

• Hatırladıgınız en efsane Kampanya/Sıcak fırsat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Ahahaha bu resmi kac senedir sakliyorsun hocam 🙂

• Expert4212 kullanıcısına yanıt
    Google görsellerde var hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj atamıyorum

• Getir ilk çıktığında bedava dondurma dağıtırdı, magnum mini carte dor ne varsa söylerdik :d

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.