Bildirim
hatirlayamadiğim oyun ismi konusunda yardim!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ay çatlıcam şimdiii yardim lütfen neydii adıı ya -
O değilde bilgisayar için profesyonel uçak oyunu varmı yav ace combat gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: ViCt0R
O değilde bilgisayar için profesyonel uçak oyunu varmı yav ace combat gibi
Microsoft Flight Simulator ama prof olman lazım -
bekliyormmmmm -
quote:
Orijinalden alıntı: DH.Dogpro
quote:
Orijinalden alıntı: ViCt0R
Microsoft Flight Simulator ama prof olman lazım
o oyunu biliyorm gerçi ona oyunda denmez ama nalett bişey :D:D adamla çok uğrasmıslar galiba
-
quote:
HAWKS... KONUSU FLN MÜKEMMEL GERÇEK HAYATTA BİR ÖNGÖRÜ UZMANI VAR SAVAŞ PLANLARI UZMANI ÖLE BİŞİ. GELECEKTE DÜNYAYI ÜLKERİN DEİLDE ŞİRKETLERİN YÖNETECEĞİNİ DÜŞÜNÜYÜOR BU OYUNUNDA KONUUSU O GAYET GÜZEL BİR OYUN. -
astıroasembılır diye bi oyun oynardık arkadaşla iki kişi. Sen diyince o aklıma geldi. Dediğin oyun olma ihtimali düşük ama genede bak 'Astro Assembler' -
quote:
Orijinalden alıntı: firatayrilik
quote:
HAWKS... KONUSU FLN MÜKEMMEL GERÇEK HAYATTA BİR ÖNGÖRÜ UZMANI VAR SAVAŞ PLANLARI UZMANI ÖLE BİŞİ. GELECEKTE DÜNYAYI ÜLKERİN DEİLDE ŞİRKETLERİN YÖNETECEĞİNİ DÜŞÜNÜYÜOR BU OYUNUNDA KONUUSU O GAYET GÜZEL BİR OYUN.
Tom Clancy
Hatta dünden beri Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 takılıyorum çok sardı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tmac**
ya bi uçak oyunu vardi 2d basit bi oyun neydi onun adi ya 2 kişi oynaya biliyordu hatta mükemmel bir oyundu ya . bölüm geçince fln goodd yeeeaaaa die bağırıyorduu pilot hani?
metal slug -
rainbow serisi efsane ya -
O oyunu bende oynadım. Level in Cd sinden çıkmıştı ama adını bende hatırlamıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X