Şimdi Ara

hattı üzerime alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1- yaklaşık 3 yıl önce turkcelleden vodafone geçtim hattımı ilk vodafonedan aldım yani, hattım Başkasının üzerine hattı kendi üzerime almak istiyorum yakın zamanda btk'nın öyle bir uygulaması olmuştu tarihi kaçırdım, o tarihin uzatıldığını söylüyorlar doğrumudur ?

2- Birde hattı üzerime aldığımda hat turkcellden çıkma olduğu için tekrar turkcelle dönüş yapma gibi bi zorunlu durum olur mu ?

• BTK'nın açık hatları ücretsiz olarak kendi üzerine almaya yönelik bir uygulaması vardı ve tarihi uzatılmadı. Şuan ki uygulamada hat devirlerinde bütün operatörler prepaid(kontörlü) hatlara devir ücreti alıyorlar.
    Numarayı Vodafone'dan mı yoksa Turkcell'den mi aldığını tam olarak anlayamadım ama numaran 053x'li ise bunu Turkcell'de kendi üzerine devir ücreti vererek yapabilirsin. 054x'li ise Vodafone'da kendi üstüne alabilirsin fakat Vodafone'nun uygulaması hattı devir edecek ve devir alacak kişilerle birlikte oluyor. Yani hattın 054x'li ve açık hat ise bunu kendi üzerine BTK yeni bir uygulama çıkarmadığı sürece alamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemilToker -- 2 Temmuz 2014; 2:11:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.