Şimdi Ara

Hattı üzerime almak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hattımı 5-6 sene önce telefoncudan babam almıştı. Kapalı zarf ile alınmıştı hat. Ama şuan başkasının üzerinde görünüyor. Nasıl üzerime alabilirim? İnternetten biraz araştırdım hattının gerçek sahibiyle beraber time gitmem gerekiyormuş. Başka bir yolu yok mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hattın sahibi kimse onunla birlikte bayiye gitmek gerekiyor ayrıca yeni hat ücreti kadar ücret alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Hattın sahibi kimse onunla birlikte bayiye gitmek gerekiyor ayrıca yeni hat ücreti kadar ücret alıyorlar.

Sorun o aslında. Maide ulaş diye birisinin üzerinde gözüküyor. İsim soyisimden nasıl şahısa ulaşabilirim ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şimdi turkcell online işlemlere giriyorsun orda hat alırken imzalatılan belgeler var biraz kurcala bulursun o sözleşmeyi indir PDF olarak iner zaten aç orda irtibat numarası varmı bak bakalım gerçi açık hatta o sözleşmedeki bilgiler ne kadar doğrudur bilemem.

• onur0159 O kullanıcısına yanıt
    Yarın soracam hattı üstüne almak ile yeni hat almanın maaliyeti aynıysa yeni avea hat alırım, daha ucuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

Yarın soracam hattı üstüne almak ile yeni hat almanın maaliyeti aynıysa yeni avea hat alırım, daha ucuz.

O belgedeki bilgilerle kendini maide ulas diye tanitsin bir bayan temsilciyi arasin adima kayitli aktif hatlari ogrenmek Istiyorum de sana kisiye ait olan numaralari söylerler.
    O telefonlardan ulasirsin

Tc
    Dogun tarih yeri ana baba adi kizlik soyadi bazen sormazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devir işlemi 55 tl yeni hat 40 45 tl arası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FATURA ADINA TELEFON ALIP SATMAK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.