Şimdi Ara

Hattım 16mbps destekler mi arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan yaklaşık 1.5 ay önce vodafone süpernet aldım ve 24 Mbps 100 GB sınırsızdı. Neyse 2sene taahüt imzaladım eve gelip bağlıcaklarını söylediler. Sonra ben evde yokken internet bağlanmış gelince ne göreyim 8 Mbps 50 GB sınırsız gibi dandik birşey. Neyse aradım bunları dediler sizin hattınız fiber desteklemiyor o yüzden dediler. Bende bu kota az beni aramadan kafanıza göre yapmışsınız dedim. İstedğiniz zaman istediğiniz şeye geçiririz hattınız desteklediği sürece dediler. Tamam dedim ama bu 50 GB bana yetmiyor. 8 çokmuş gibi 3 e düşüyor bende hattım eğer 16 destekliyorsa ona ve 100 GB olan pakete geçiçem. Hattım ne kadar destekliyor onu öğrenmek istiyorum. Tablo bu pek anlayamadım.Hattım 16mbps destekler mi arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizoprene -- 12 Ocak 2017; 17:35:57 >

• hat değerin,özellikle hat zayıflama değerin gayet iyi,sanırım santrale çok yakınsın..ama snr değerin sınırda.panodan eve gelen kablonda sıkıntı var gibi.
    yani 16 da belki kopma yaşayabilirsin ama 14 mbit e sabitlettirirsen bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
  • hocam çok teşekkürler aradım dediğiniz gibi 14 kabul etmediler keşke en azından 16 destekleseydi ama dediğiniz gibi internetim zayıflayıp hiç kopmuyor santrele yakın olduğumdanmış demekki
  • 16 Mbps zor ama VDSL Alabilir 30 Mbps.
  • Adsl sağlıklı 12 mbit alır. Üstü sıkıntı yaratabilir.
  • hocam hızlı dönüş için çok teşekkürler vdsl yok bina ve sokak eski ondan sanırım ama adsl 14 yapın diye aradım sıkıntı çıkardılar bilmiyorum kara kara düşene kaldım tekrar arıyıcam artık ne yapalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.