Şimdi Ara

HATTIM OTOMATİK 1024 E ÇIKTI.!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BUGÜN 256 LİMİTSİZ OLAN HATTIM OTOMATİK 1024 E ÇIKTI. HEMEN TELEKOMU ARADIM VE ADAM 256 VE 512 LERİ KALDIRDIKLARINI VE OTOMATİK 1024 YAPTIKLARINI SÖYLDİLER.

FAKAT DOWNLOAD VE UPLOAD HIZLARINDA SANKİ KISITLAMA YAPILMIŞ.?

HATTINI KONTROL EDEN VARMI?

• günaydın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdogan

ARKADAŞLAR BUGÜN 256 LİMİTSİZ OLAN HATTIM OTOMATİK 1024 E ÇIKTI. HEMEN TELEKOMU ARADIM VE ADAM 256 VE 512 LERİ KALDIRDIKLARINI VE OTOMATİK 1024 YAPTIKLARINI SÖYLDİLER.

Dalgamı geçiyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallBabun

quote:

ARKADAŞLAR BUGÜN 256 LİMİTSİZ OLAN HATTIM OTOMATİK 1024 E ÇIKTI. HEMEN TELEKOMU ARADIM VE ADAM 256 VE 512 LERİ KALDIRDIKLARINI VE OTOMATİK 1024 YAPTIKLARINI SÖYLDİLER.

Dalgamı geçiyosun
    valla ben daha yeni farkettim :D bu olay ne zaman oldu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdogan

Alıntıları Göster
    P.tesi.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

2 aydır bunlar konuşuluyor ya bu olayda p.tesi uygulamaya konuldu :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Arkadaş galiba yaz uykusunda idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Aslında sana imrendim arkadaşım olaydan haberin olmadığı için, müthiş bir sürpriz olmuş sana, biz forumda gecelerce kafa kırdık, ha geçti ha geçecek "aloooo telekom duy sesimizi,geçir bizi, hadi telekommmm aghghhh" nidaları arasında,kaç tane modem yandı o arada yurt genelinde çin işkencesi gibi birşeydi... Sen ferah ferah geçmişsin işte

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yani forumu takip etmedin belli tamam bunu anlarım da
    Hiç takip etmediğin bir forma bunu yazdığın zaman biraz tuhaf bir durum oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluray_Baba

Yani forumu takip etmedin belli tamam bunu anlarım da
    Hiç takip etmediğin bir forma bunu yazdığın zaman biraz tuhaf bir durum oluyor

Alıntıları Göster
    Olabilir arkadaşlar... Tatile gitmiştir yeni dönmüştür... Bir bakmıştır ki sayfalar jet gibi açılıyor, downloadlar 100'lerde uçuşuyor... Sonra 1024 olduğunu görüp hemen dh'ye koşmuştur...

Valla şanslısın... Burda 3 gün boyunca ne işkenceler çektik

• quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Olabilir arkadaşlar... Tatile gitmiştir yeni dönmüştür... Bir bakmıştır ki sayfalar jet gibi açılıyor, downloadlar 100'lerde uçuşuyor... Sonra 1024 olduğunu görüp hemen dh'ye koşmuştur...

Valla şanslısın... Burda 3 gün boyunca ne işkenceler çektik

Alıntıları Göster
    İlginç olan, arkadaş konu açarken diğer konulara bakmıyor hiç. İilk sayfaya şöyle bir göz gezdirse halbuki böyle olmayacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdar

İlginç olan, arkadaş konu açarken diğer konulara bakmıyor hiç. İilk sayfaya şöyle bir göz gezdirse halbuki böyle olmayacak...

Alıntıları Göster
    yarıldım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: FCK®

yarıldım ya

Alıntıları Göster
    Bir yanlışın olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Bir yanlışın olmasın

Alıntıları Göster
    ALLAH senin iyiliğini versin emi akşam akşam güldürdün beni

• quote:

Oyyy yaaa saf arkadasım benım sana 1024 degıl 2048 feda olsun be allahta senı guldursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _welldone_ -- 9 Ağustos 2007; 21:07:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _welldone_

quote:

Oyyy yaaa saf arkadasım benım sana 1024 degıl 2048 feda olsun be allahta senı guldursun

yaw biz bağlantıyı düzeltecez diye ölüyoruz. gecemiz gündüzümüze karıştı arkadaş beni de güldürdü..........

• quote:

Orijinalden alıntı: cosmik

yaw biz bağlantıyı düzeltecez diye ölüyoruz. gecemiz gündüzümüze karıştı arkadaş beni de güldürdü..........

Alıntıları Göster
    HAHAHA koptum resmen!!! bu haberi duymaması imkanzıs her gazetede her sitede her tv kanalında haber yapıldı hatta yurtdışında bile yapıldı!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ThisisaNightmare

HAHAHA koptum resmen!!! bu haberi duymaması imkanzıs her gazetede her sitede her tv kanalında haber yapıldı hatta yurtdışında bile yapıldı!!!

Alıntıları Göster
    iyikide yeni farketmiş. bizim gibi çile çekmedi hiç yoksa adam. gecelerin 1 saatine kadar azmı çırpınmadık demi ama.

haa birde konu acılmısken sizin emule downloadları ne seviyelerde arkadaşlar. 2 günden beri 1024 baglantı da taş çatlasın 15 ile download ediyorum. bir fikri olan varmı bu konuda. ayrıca upload süper ama dediğim gibi download sıfır....

• quote:

Orijinalden alıntı: uGürkan.

iyikide yeni farketmiş. bizim gibi çile çekmedi hiç yoksa adam. gecelerin 1 saatine kadar azmı çırpınmadık demi ama.

haa birde konu acılmısken sizin emule downloadları ne seviyelerde arkadaşlar. 2 günden beri 1024 baglantı da taş çatlasın 15 ile download ediyorum. bir fikri olan varmı bu konuda. ayrıca upload süper ama dediğim gibi download sıfır....

Alıntıları Göster
    Günaydın kardeş herkes bunu konuşuyor kaç gündür forumda.

• quote:

Allahım sen nelere kadirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.