Şimdi Ara

Hattimi tasiyacagim, Ama nereye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadslar merhaba. Avea costuran tarife kullaniyorum. Sadece 120 dk'm var. Bana lazim olan ise basta internet ve az da olsa sms. konusma ise sms olursa 120 dk bile yeter. Avea Seç tarifesine geceyim dedim ancak faturasiza gectigim icin benden ucret talep ediyorlardi. Gecen gun genel mudurlukten aradilar ucret istemiyoruz sadece gidip bi faturasiz hat alin (8 tl) sonra mhyi arayip gecisinizi yapin dediler. normalde 200 dk 9 tl iken 15 tl odeceyecegim gecis yapmadigim icin. Pek mantiklida gelmedi. Neyse sizden istegim bana birseyler onermeniz. butcem aylik en fazla 25 tl. vadafone turkcell farketmez. 3 ay kullanip sonra aveaya gecebilirm.

Aradiklarim; en az 120 dk, 100 sms de yeter internetde 250 veya 500 mb olsada olur. Fazlasi da olur tabi ama ucret asmayacak sekilde. Bana onerebileceginiz birsey varmi ogrenmek istiyorum. Simdiden tesekkurler.

• Fenercell 21'lik tarife ile ayda 21 TL'ye heryöne 250 dakika, heryöne 250 SMS ve 250 MB cepten internet hakkına sahip olabilirsiniz!
  • vodafone hesabını bilen mini

200dk+20sms+20mb=15 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

vodafone hesabını bilen mini

200dk+20sms+20mb=15 tl

200 dk ve 20 sms idare eder beni de 20 mb cok az dostum.

@man utd dostum onerin icin tesekkurler fakat kartalcell kullandigim icin onlara gecemiyorum. gecsem bile bana fazla fiyat yansitiyorlar. ayrica sec tarifesi daha mantikli geliyor 21 tllik paket yerine.
  • Arkadaslar benim bir iki gun icinde gecmem lazim. oneriye ihtiyacaim var, arastiriyorum ama karar veremiyorum. 3 ay kullanabilecegim konusma sms net olan bi paket varmi? (faturasiz olmasi tercih edilir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nitro-s

Arkadslar merhaba. Avea costuran tarife kullaniyorum. Sadece 120 dk'm var. Bana lazim olan ise basta internet ve az da olsa sms. konusma ise sms olursa 120 dk bile yeter. Avea Seç tarifesine geceyim dedim ancak faturasiza gectigim icin benden ucret talep ediyorlardi. Gecen gun genel mudurlukten aradilar ucret istemiyoruz sadece gidip bi faturasiz hat alin (8 tl) sonra mhyi arayip gecisinizi yapin dediler. normalde 200 dk 9 tl iken 15 tl odeceyecegim gecis yapmadigim icin. Pek mantiklida gelmedi. Neyse sizden istegim bana birseyler onermeniz. butcem aylik en fazla 25 tl. vadafone turkcell farketmez. 3 ay kullanip sonra aveaya gecebilirm.

Aradiklarim; en az 120 dk, 100 sms de yeter internetde 250 veya 500 mb olsada olur. Fazlasi da olur tabi ama ucret asmayacak sekilde. Bana onerebileceginiz birsey varmi ogrenmek istiyorum. Simdiden tesekkurler.

TURKCELLDE bi kampanya vardı hattını taşıyana 19 tl 500 dk filandı galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.