2 gündür internet bağlantımda sürekli kopmalar yaşıyorum, bağlı olduğunda da modem arayüzünde 224 kbit/s gibi absürd değerler görülmekte.Az önce TTNET müşteri hizmetlerine arıza kaydı bildirdim.Muhtemelen hattınız desteklemiyor gibi saçma bir cevap verecekler bana geri döndüklerinde.Benim anlamadığım konu zamanında 8 megabit destekleyen hat 1 gün sonra neden desteklemiyor.Peki madem desteklemiyor, sorun evin içindeki kabloda mıdır yoksa eve gelen kabloda mıdır ?
o klasik ttnet cevabı yalan söylüyorlar
evet ben de farkındayım, önceden de bolca duydum o bahaneyi.sorun nerede olabilir ki o zaman onu anlamıyorum
Git telekoma oradan bir konuş faydası olur
Direk git hocam telekoma orda yardımcı olurlar aynı durum bendede vardı.
sana ne tür bir yardımları dokundu peki ? onla ilgili biraz bilgi verebilirmisin imkanın varsa ? hat mı döşediler mesela ?
quote:
Orijinalden alıntı: feanor1992
sana ne tür bir yardımları dokundu peki ? onla ilgili biraz bilgi verebilirmisin imkanın varsa ? hat mı döşediler mesela ?
Hat döşemediler ama mesela orda seninle ayrıntılı konuşup hattının ne kadar desteklediğini kanıtlı gösterdiler ve sana öneride bulundular mesela hat dolabına baktır, yakınında saha dolabı varsa oraya aktarılmanı sağlarlar vs vs...