sizce nasıl bir düzen kurmalıyız sıcaklıklar normalmidir
oda sıcaklığı 23 derece
hocam bede yeni cpu soğutucu aldım ama oturmuyor nasıl yapabilirm bir yardımcı olsanız yüzyle tam temas etmiyor lanet olsunya
up
genel prensip olarak ön alt ve yandaki fanlar içeriye hava üflemeli üst ve arkadaki fanlar da kasa dışına hava iletmelidir. görünüşe göre doğru bir dıkıntı yok ama sıcaklıklarınızı göremedim
quote:
Orijinalden alıntı: Alagan
Bunun gösterildiği linkteki kombinasyonlarda + ve - sayılar neyi ifade ediyor?
önden içeri arka ve üstten dışarı yan panelden içeri eğer hala verim alamazsan macunu yenile
Bunun gösterildiği linkteki kombinasyonlarda + ve - sayılar neyi ifade ediyor?
Intel 2500K Sapphire HD 6850 Transcend JetRam 2x4GB 1333Mhz CL9 OCZ Agility 3 60GB BeQuiet Straight Power E8 400W Fractal Design Arc Midi Windows 7 64 Bit Service Pack 1 den oluşan test sistemi üzerindeki sıcaklıklara etkisini gösteriyor.Benim eklediğim resim standart diğerleri farklı kombinasyonlarda oluşan işlemci (üstteki) ve ekran kartı (alttaki) sıcaklık farkı. Örneğin bu şekilde fan sayısı artarak oluşturulacak kombinasyon standart soğutmaya artı olarak işlemcide -4.2 ekrankartında ise -2.3 derece düşüş sağlıyormuş;
çok teşekkürler peki ordaki kombinasyonlara göre bana en uygun hangisi olur benım kasama gerekirse fan alabilirim
Bunlarda ise önden ek giriş olarak düşünün kasanıza göre;
hocam 3 tane varya onu 4 yap birde on panele koy içeri çeksin havayı ;) en iyisi öyle vede bir kontrolcü al hızını ayarla ;) fazla ses çıkarmaz aslında ama sen kendine göre ayarlarsın kontrolcüyle ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme