Şimdi Ara

Hava akımı hakkında [SS']

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/thermaltake-vl86021w2e-v3-600w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=47674#allImages

sistemde bu
    amd phenom x4 955
    asus m4a87td anakart
    asus hd6850 1 gb 256 bit ekran kartı
    samsung 1 tb harddisk

elimde 3 adet [psudaki dahil değil] 12 cm ledli fan var ben bunlar aşağıdaki şekilde yerleştirdim.;

sıcaklık değerleri yükte değilken ise böyle oldu

sizce nasıl bir düzen kurmalıyız sıcaklıklar normalmidir

oda sıcaklığı 23 derece

• hocam bede yeni cpu soğutucu aldım ama oturmuyor nasıl yapabilirm bir yardımcı olsanız yüzyle tam temas etmiyor lanet olsunya
  • up
  • genel prensip olarak ön alt ve yandaki fanlar içeriye hava üflemeli üst ve arkadaki fanlar da kasa dışına hava iletmelidir. görünüşe göre doğru bir dıkıntı yok ama sıcaklıklarınızı göremedim
  •  Hava akımı hakkında [SS']
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

Bunun gösterildiği linkteki kombinasyonlarda + ve - sayılar neyi ifade ediyor?
  • önden içeri arka ve üstten dışarı yan panelden içeri eğer hala verim alamazsan macunu yenile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğru kasa hava akışı hk.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuansais

quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

Bunun gösterildiği linkteki kombinasyonlarda + ve - sayılar neyi ifade ediyor?

Intel 2500K
    Sapphire HD 6850
    Transcend JetRam 2x4GB 1333Mhz CL9
    OCZ Agility 3 60GB
    BeQuiet Straight Power E8 400W
    Fractal Design Arc Midi
    Windows 7 64 Bit Service Pack 1 den oluşan test sistemi üzerindeki sıcaklıklara etkisini gösteriyor.Benim eklediğim resim standart diğerleri farklı kombinasyonlarda oluşan işlemci (üstteki) ve ekran kartı (alttaki) sıcaklık farkı.
    Örneğin bu şekilde fan sayısı artarak oluşturulacak kombinasyon standart soğutmaya artı olarak işlemcide -4.2 ekrankartında ise -2.3 derece düşüş sağlıyormuş;

• çok teşekkürler peki ordaki kombinasyonlara göre bana en uygun hangisi olur benım kasama gerekirse fan alabilirim
  •  Hava akımı hakkında [SS']

Bunlarda ise önden ek giriş olarak düşünün kasanıza göre;

• hocam 3 tane varya onu 4 yap birde on panele koy içeri çeksin havayı ;) en iyisi öyle vede bir kontrolcü al hızını ayarla ;) fazla ses çıkarmaz aslında ama sen kendine göre ayarlarsın kontrolcüyle ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.