Şimdi Ara

Hava alanında işe başladım aynı gün geri çıktım,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabiha Gökçen'de normalde başka şehirde oturuyordum cv bırakmıştım 5-6 ay önce çağırdılar İstanbula gidecen dediler 2 aylığına,

Görevim uçak altı ramp işcisi,bu işi daha önce hiç yapmadığım için bende ne kadar zor olabilir ki dedim,Sabiha Gökçen aşırı yoğun her herden takviye gelmiş,

Öyle pis bir işki sanırım havaalanındaki en berbat iştir,uçağa valizleri yükleyip indiriyorsunuz ama uçağın ambarı dar kafanızı fazla kaldıramıyorusuz iki büklüm,birde iki kişi var ambarda öbür eleman aşağıda birde başınızda tim lideri var,o sorumlu ve yönlendiriyor.İki kişi ambarda biri kapıda öbürü ambarın öbür ucunda kapıda duran gelen valizleri öbürüne atıyor 20-30 metre fırlatmanız lazım,hem eğiliksiniz zaten hemde valizleri atmaya açlışıyorsunuz öbür elemanda diziyor,Aşırı yoğun hava alanı bir uçağı indirme yükleme yapıp hemen diğer tim liderine verilen uçağa geçiyorsunuz hiç durmadan 5 uçak yaptık böyle,birisini yükünün bir kısmını geri indirdik,başka bir uçağında 10 dakikası kalmış o yorgunlukla onuda yüklemeye çalıştık...

Kollarım bacaklarım sırtım belim her yerim ağrıdı,bileklerim bacaklarım kızarıp morardı....Orda çalışan bir dayı vardı,git inşaata çalış bundan daha iyidir dediydi adam haklıymış o dar boğucu ve sıcak ambara valizleri iki büklüm dizmek çok zor,birde yoğun olduğu için adamın anası ağlıyor hiç durmadan bir uçaktan bir uçağa,normal yaşadığım şehir olsa belki daha rahat olurdu çünkü normalde bir uçaktan sonra genelde boş zaman oluyor uçağın gelmesini bekliyorsunuz oturup dinleniyorsunuz

bir resim atayım netten buldum,böyle dar biryer valizleri içerideki öbür adama atmanız gerekiyor...Her uçaktan sonra mola veremediğiniz için durmadan yapıyorsunuz ama...

Şartları yazmayı unuttum onuda yazayım 1350 maaş,hotel yol 2 öğün yemek şirkete ait artı şehir dışı olduğumuz için 900tl para yatıyor aylık harçlık,

ama 8 saat hiç değil 10 saat bazen 11 saat,birde bizim hotel uzak havaalanına birer saatte yol sürüyor

Girdiğim gün geri bıraktım için beşinci uçaktı sanırım,midem bulandı başım dönmeye başladı çıktım ambardan ben bırakıyorum dedim tim liderine sen daha önce hiç çalışmadım mı dedi,yok dedim direk bizi buraya gönderdiler dedim,birde önlisans mezunu ve aöfden devam ettiğimi söyleyince sen burada ne yapıyorsun der gibi bakış attı.Çünkü çalışanların çoğu ortaokul lise mezunu lise bile fazla yoktu,

Amelelik işi bile değil bu ameleleğinide altında bir iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 25 Ağustos 2015; 10:56:00 >

• Allah yardımcımız olsun hocam.Ne olucak böyle.Büyüklerime bakınca gelecege dair hayallerim sönüp gidiyor.
  • Pozisyon sakat zaten ya, fıtık olursun orada. İyi yapmışsın çıkmakla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Pozisyon sakat zaten ya, fıtık olursun orada. İyi yapmışsın çıkmakla.

hocam istifamı vermeye yürürken zor yürüdüm bacak kasıklarım resmen kitlendi,bir süre kenara oturup dinlendim soluk aldım
  • Küçük şehir olsa neysede. Sabiha Gökçen yani

• ilginç bir tecrübe olmuş hocam şu an hayal ettimde gerçekten çok zor bir iş inşaat veya tarla işlerinden beter parasıda azmış bana kalırsa bence gene iyi dayanmışsınız hocam ben 3. uçakta falan baktım ardı arkası kesilmiyor bırakır giderdim
  • Sabiha gibi bi havalanında yapılcak iş değil, çok yoğun trafiği. Bodrum filan o yerlerde ki havalimanlarında yapılabilir zannımca.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hotel
    hotel
    hotel
    hotel
    hotel
  • İnşaat işinden zor olamaz emin ol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında arka arkaya uçaklara gidilmese yapılır,ama hiç durmadan 4-5 uçağa gidince pili bitiyor insanın,
  • Kolay iş yok kardes umarim rahat bir iş bulursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ameleligin modern versiyonu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pilavjob-

Küçük şehir olsa neysede. Sabiha Gökçen yani

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INVESTGN DISCOVERY

Kolay iş yok kardes umarim rahat bir iş bulursun.

Evet kolay iş yokta bu iş gerçekten kötü,kötü olması aşırı yoğun olmasından,
    zaten orada çalışanların çoğu mecburiyetten,kimisi evli çocuğu var kimisinin ailesinin durumu iyi değil çalışıyor.İnsanlar sigortası düzenli yatıyor maaşı asgari ücretten biraz fazla diye çalışıyor...
  • Hatay'dan gelen bir adam vardı,evli adam daha ilk günden kafasını vurdu,uçağın tekerlerindeki takozları alırken takoz gelmemiş biraz zorlamış kalakarken kafasını vurmuş,hastaneye felan götürmüşler...Gariban iyi niyetli bir adamdı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 26 Ağustos 2015; 20:49:25 >
  • aaylık yani 1350 + 900 yani toplam 2400 tl mi alıyordun orda? iyimiş parası haaa ben olsam devam ederdim...

Peki 1 gün çalıştın diye para alcakmısın
  • Merhaba.
    Türkiye' deki genç işsizliğin neden yüksek olduğu sorusuna "Gençler iş beğenmiyor" cevabının haklılığı bu yazı ile bir kez daha anladım.

• hocam sporda bile ilk gün yorulursun 1 hafta gitseydin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.