Şimdi Ara

hava degişimim hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 341.kısa dönem askerim elimde kırık var ve 45gun hava degişimi verdiler suan hava degişimimin 18.gunundeyim. sorularım sunlar size:

1. Yarın gidip askerlik subeme kayıt işlemlerimi yaptırıp hastaneye kontrol olmak istiyorum normalde son 5 10 gun kala olunuyormus bnm neredeyse daha 1 ay var bu bi sıkıntı olusturur mu?
    2. Goturecegim 12 fotograf nasıl olacak acaba? sivil olacagını duydum ama sakallı sakalsız fark eder mi? yada askeri fotograf mı olacak?
    3. kutugumun baglı oldugu askerlik subeme telefonla bilgi versem olur mu?

bu konularda bana yardımcı olabilir misiniz acaba bildiginiz kadarıyla. simdiden tesekkurler iyi aksamlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: daredeviled

Merhaba arkadaslar

Ben 341.kısa dönem askerim elimde kırık var ve 45gun hava degişimi verdiler suan hava degişimimin 18.gunundeyim. sorularım sunlar size:

1. Yarın gidip askerlik subeme kayıt işlemlerimi yaptırıp hastaneye kontrol olmak istiyorum normalde son 5 10 gun kala olunuyormus bnm neredeyse daha 1 ay var bu bi sıkıntı olusturur mu?
    2. Goturecegim 12 fotograf nasıl olacak acaba? sivil olacagını duydum ama sakallı sakalsız fark eder mi? yada askeri fotograf mı olacak?

bu konularda bana yardımcı olabilir misiniz acaba bildiginiz kadarıyla. simdiden tesekkurler iyi aksamlar..

askerlik bitti konuya cevap gelmemis iyi mi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stubborn

quote:

Orijinalden alıntı: daredeviled

Merhaba arkadaslar

askerlik bitti konuya cevap gelmemis iyi mi :D

Hep torpil hep torpil bu poşetlere uzun dönem olsa el kırılmasına 45 gün babayı alır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HAVA DEĞİŞİMİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.