Şimdi Ara

Hava filtresi ve debriyaj hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar kanuni phantom 180 kullanıcısıyım bugun yağını filtresini flan değiştirdim ama bir türlü hava filtresini bulamadım bu nerededir aceba?

Ve vites değiştirirken vitesler zor geçmeye başladı kimi zaman normal pamuk gibi kimi zaman çok sert değişio ayagımın önüyle vurmam bile gerekiyor tamirciye sordum debriyaj telini değiştircez dedi debriyaj manetinde baya boşluk var bide 80 tl istedi çok geldi bana ben değiştiririm onuda nasıl bi yol izlim öneriniz varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Drasfiti34

Sa arkadaşlar kanuni phantom 180 kullanıcısıyım bugun yağını filtresini flan değiştirdim ama bir türlü hava filtresini bulamadım bu nerededir aceba?

Ve vites değiştirirken vitesler zor geçmeye başladı kimi zaman normal pamuk gibi kimi zaman çok sert değişio ayagımın önüyle vurmam bile gerekiyor tamirciye sordum debriyaj telini değiştircez dedi debriyaj manetinde baya boşluk var bide 80 tl istedi çok geldi bana ben değiştiririm onuda nasıl bi yol izlim öneriniz varmı?

Debriyaj teli taş çatlasın 20 lira birşeydir ne balatamı değiştiriyor..Hava filtresini ise karbiratörü bulduğunda bulursun..
  • Usta netten baktım ama pek faydalı bilgi bulamadım dediğin yeri buldum hava filtresinide buldum açık hava filtresi takıcam sorun olurmu ? (abart egzoza zemin hazırlıyorum )

Umarım telden dolayıdır 5 bindeki motor balata falan istemez heralde yarın onları değişeyim tamirciler adamı soyuyor en iyisi boza boza ögrenmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık hava filtresi sorun olur,

Birincisi boşu boşuna bir sürü para verirsin, orjinal kağıt filtre 3-7TL civarı.

İkincisi kağıt filtre tozları çok iyi tutuyor, açık hava filtresi muhtemelen pek işe yaramayacaktır.

İlla açık olsun diyorsan filtreyi sök, hava hortumuna motor yağına batırılmış iyice sıkılmış bulaşık süngeri koy, işlem tamamdır

Debriyaj teli 3-5TL değişimi 80TL falan ASLA TUTMAZ!

https://www.youtube.com/watch?v=bYZHhiV3JOI

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.