Arkadaşlar haftalardır forumlarda geziyorum ama net bişey elde edemedim bir havalı tüfek almak istiyorum 900 TL civarına kadar pcp istemiyorum yaşadığım yerde ilgilenen pek yok tüpüydü dolumuydu tam bir bilgim olmadığı için bana önerebileceğiniz bir tüfek varmı istediğim burlarda 100 mt. civarı nokta atışı atabileceğim sorun çıkarmayan bi tüfek ördek avı vs. gibi yerlerde kullanıcam Sadece havalı tüfek istiyorum
ördek avı gibi büyük bir cismi her havalı tüfek indirmez . havalı tüfek uçan avıda vurmaz . 900 tl yede istediğin menzılde nokta atısı yapacak havalı tüfek bulmazzsın . bütçeyi 2000 tl yap . gamo hunter 1250 yada diana 460 magnum al . tabi 5.5 kalibre sportsmacht dampa ayak . 3-9x40 gamo yada hawke bir dürbün al . mercek çapı 40 ın üstüne çıkmasın . bu deiklerim 2000 tl yi aşar . fakat bana soracak olursan 100 metre menzili var o kadar büyük bir cismide indirir .
son olarak şunu söleyim havalı tüfekle avlanmak yasak . heleki havalı tüfekle tecrübe yaşamamış birisinin av yapması çok daha kötü . yani anlıcağın ;
hem bütçe olarak aşar seni bu iş hem tecrübe olarak aşar seni bu iş hemde kural olarak aşar seni bu iş kardeşşşş !! saygılar