Şimdi Ara

Havalı Tüfek Drübünü Alacağım YARDIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Dürbün ile ilgili bir sorum olacak.

Elimde 3-9x32 Optima Hatsanın bana Mod 125 ile birlikte verdiği Standart Dürbün var.

Ben bugün dürbünün bana yetmediği hisine kapılıp yeni bir dürbün için yola çıktım, çok sınıflı markalar ve fiyatlar mesela bu 6-24x50 numarada olan bir dürbün fiyatı vereceğim linkte 38€ iken farklı bir markanın dürbünü 100 ile 1000€ leri bulan fiyatlara kadar gide biliyor?

şimdi size bir kaç link vereceğim ve tercih konusunda bana yardımcı olun LÜTFEN

Uzak sıkmayı seviyorum ve tüfeklerim Hatsan Mod 125 ile Stoeger X50.

LİNKLER Aşağıda. burada buna benzer elinizde dürbün var ise önerin.

fiyat olarak 300TL veya 100€ kadar ola bilir.

ebay.de/itm/131978586665

durbundunyasi.com/BUSHMAN-6-24…-TUFEK-DURBUNU,PR-64.html

amazon.de/Zielfernrohr-SCHOTT-…T-Picatinny/dp/B01CUB7V44

amazon.com/BARSKA-10-40x50-Gen…-Riflescope/dp/B007QEUXSW

• Bende anlamiyorum ayni lens genisligi ayni yakinlastirma 1000 lirayada var 100 lirayada. Tabi aydinlatma falan anlarimda fark cok ucuk. Bende aliexpresste 35 dolar civari satilanlara bakiyorum.

Birde bu durbun kirma olayi nedir? Cogu kisi havali tufekte durbun kiriliyor falan diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon, Türkiye'ye dürbün yollamaz, keza ebay deki bir çok satıcıda yollamıyor. Ola ki buldunuz yollayanı, bu kez de gümrükte sıkıntı çıkabilir. 300$ lık dürbünü sıkıntısız alanda gördüm, 25$ lık dürbünü gümrüğe takılanda. Burda insiyatif tamamen gümrük memurunda. Ayrıca fiyat farkları içinde şöyle örnek vereyim, mercedes te araba tofaş ta... Kısacası Ne kadar ekmek o kadar köfte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 2 Kasım 2016; 13:43:43 >
  • Bunu Aldımhttp://www.ebay.de/itm/131978586665 ve memnunum.

Almanya'da yaşıyorum burada sıkıntı yok.

• ohal var yasak
    gumrukten gecmiyor gidip ifade vermen gerekir gercek tufek sanıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

ohal var yasak

Her yere girip boş boş mesaj kasıp duruyorsun. Birincisi adam tüfek dememiş dürbün demiş, ikincisi Almanyada yaşadığını belirtmiş ona rağmen saçmalamışsın, üçüncüsüde ifade mifade olayı yok. Gümrük memuru geçirirse geçirir, geçirmesse emniyetten izin yazısı ister, belirli bir meblağ üstündeyse alınan ürün vergilerini öder alırsın. Üç kuruşluk bilgin ile insanları yanlış bilgilendirme.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

quote:

ohal var yasak

Her yere girip boş boş mesaj kasıp duruyorsun. Birincisi adam tüfek dememiş dürbün demiş, ikincisi Almanyada yaşadığını belirtmiş ona rağmen saçmalamışsın, üçüncüsüde ifade mifade olayı yok. Gümrük memuru geçirirse geçirir, geçirmesse emniyetten izin yazısı ister, belirli bir meblağ üstündeyse alınan ürün vergilerini öder alırsın. Üç kuruşluk bilgin ile insanları yanlış bilgilendirme.

milleti kandırma sikeyet ettim

• quote:

quote:

quote:

ohal var yasak

Güzel kardeşim ben bu hobiye dün başlamadım. Yıllarca yurtdışından atıcılık ile alakalı onlarca ürün aldım, gümrükler ile uğraştım. Sen neye dayanarak saçma sapan iddialarda bulunuyorsun? Bir konuda Mod 125 sniper havalı tüfeğe oyuncak yaftası yapıştırmışsın, gelmiş burda bilgiçlik taslıyorsun oysa birşey bildiğinde yok. İnsanların merak edip öğrenmek istedikleri mevzular hakkında üç kuruşluk bilgin ile yanlış yönlendirme. Eskiler boşuna dememiş, 'Biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar.' Neyi şikayet ettin onuda anlamadım, umrumda da değil. Kal sağlıcakla...

• quote:

quote:

quote:

quote:

ohal var yasak

Güzel kardeşim ben bu hobiye dün başlamadım. Yıllarca yurtdışından atıcılık ile alakalı onlarca ürün aldım, gümrükler ile uğraştım. Sen neye dayanarak saçma sapan iddialarda bulunuyorsun? Bir konuda Mod 125 sniper havalı tüfeğe oyuncak yaftası yapıştırmışsın, gelmiş burda bilgiçlik taslıyorsun oysa birşey bildiğinde yok. İnsanların merak edip öğrenmek istedikleri mevzular hakkında üç kuruşluk bilgin ile yanlış yönlendirme. Eskiler boşuna dememiş, 'Biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar.' Neyi şikayet ettin onuda anlamadım, umrumda da değil. Kal sağlıcakla...

Dikkate almaya deger birisi degil hocam. Kendinizi yordugunuza degmez. Sagolun forumu ayakta tutuyorsunuz bilgilerinizi aktariyorsunuz. Airgun forumunda actigim konu 20 gundur cevaplanmadi cogu arkadas daha onceden tanismis sanirim yenileri pek takmiyorlar. Siz tek kisi yardim ediyorsunuz.

• Teşekkürler dostum, dilimiz döndüğünce tecrübemiz yettiğince bildiklerimizi aktarmaya çalışıyoruz. Airgunturkte hobi ile alakalı her soru için onlarca konu var, muhtemelen sizin konu hakkındada birden fazla başlık var ise, cevap verilmemiştir. Konunun linkini atabilirmisiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 9 Kasım 2016; 9:06:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.