Şimdi Ara

hawlett-packard presario v6000 (GF809EA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu dizüstü bilgisayar daha önce vistaydı ama çok kasıyodu Xp ye çevirdim 2 gündür uğraşıyorum zor bela diğer driverlarını indirdim ama

1)-AĞ DENETLEYİCİSİ ( VİRELASS) 2)- HP İNTEGRATED MODULE bu diğerinin ne olduğunu bile bilmiyom bu iki driveri bi türlü bulamadım

yardımcı olun lütfen bilen varsa link versin lütfen

• http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?lc=en&cc=us&dlc=en&product=1842078&lang=en&
    Driverlarını üstteki adresten indirebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awallabilla -- 31 Ağustos 2007; 14:15:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozdogan
    1)-AĞ DENETLEYİCİSİ ( VİRELASS) 2)- HP İNTEGRATED MODULE bu diğerinin ne olduğunu bile bilmiyom bu iki driveri bi türlü bulamadım

Anakart cdsinden veya yukarıda verdiğim adresten ulaşabilirsiniz..Ethernet sürücüsü olsa gerek..Güncelleştir deyip anakart cdsini takın..
  • SLM ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN ZOR DURUMDAYIM BİLGİSAYARIMA VİRÜS BULAŞMIŞ RECOVERY BÖLÜMÜNÜ DE BULAŞMIŞ FORMAT ATAMIYORUM.GERİ YÜKLEME CD OLUŞTURMAMIŞTIM O CD SİZDE VARSA LÜTFEN YARDIM EDİN GEREKİRSE CD PARASINI VERİRİM İLETİŞİM antikkentli47@hotmail.com
    0555 566 4280

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aramiss -- 24 Temmuz 2008; 18:44:31 >
  • selamunaleyküm arkadaşlar .bu makinayla ilgili benimde bir problemim var aynı sorunu bende yaşıyorum .arkadaştan ikinci el olrak aldım.Vistandan xp ye dönemk istiyorum ama elimde hiç bir yazılım yok .yukarda verdiğiniz adresi kullanmak istiyorum ama sanırım bilgiler kaldırılmış.Bana nasıl yardımcı olursunuz.

Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.