Şimdi Ara

Hay Allah senden razı olsun TTnet.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ozamanlar internet bağlantıları ile pek içli dışlı değilim,pek bilgim de yok.tek duyduğum ttnet.çalıştığım işyerine adsl bağlatıracaz.patron anlamaz netten,benim bilgim ile cihazlara yazılım falan atmak için kullanıcaz.

1-gittim abone oldum işyeri adına.telefon başkasının üzerine.(malum 2 sene taahhüt falan filan.bilmiyordum.açıklmadılarda).1 sene olmadan ben ayrıldım.

2-patron bilmediği içinde benden sonra hiç kullanmamış ve gelen faturalarıda ödememiş.unutmadan,bende full indirme yapacağım için sınırsız olsun dedik.49'un 20 sini ben veriyordum.

3-gel zaman git zaman şimdi yeniden aynı yere başladım.ve avukata verilmiş,toplam borç ve masraflar 750 tl'yi bulmuş.telefon başkasının üzerine olduğundan patron hemen gitti ödedi parayı.

4-sonra dedik "bu ttnetten nasıl kurtuluruz".buna gerek kalmadan sağdan soldan duyduklarım ve ttnet müş.hzm'lerini arayıp "bu no için adsl kaydı yoktur" cümlesini duymak bizi rahatlattı.

Be hey ttnet.sen nasıl olduda gırtlağına yapıştığın bir aboneyi bu kadar borçtan sonra serbest bıraktın anlamadım.benim bildiğim ttnet bu kadar kolay bırakmazdı abonesini.ödedikten sonrada geçirmeye devam ederdi.ne diyeyim,hay allah senden razı olsun ttnet.

bir dahamı? ttnetmi? hayır.ne kendime,ne de çevreme.

kendime ait ilk aboneliğim smile'den.şimdi işyerinede smile yapacağım.bir ay ben bir ay işyeri bedava kullanalım bari (arkadaşını üye yap kampanyası)

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losthan -- 14 Mayıs 2009; 14:42:11 >

• iyi yapmışsın umarım smile beklediğini alırsın
  • smile ile ttnet arasında çok fark bekleme bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: DraGonS

smile ile ttnet arasında çok fark bekleme bence

Haklısın,beklemiyorum.Ama evdeki bağlantım smile.Memnunum.Tek fark kampanyaları.

Gönül isterdiki TTnet olsun.Ama hali hazırda bu şekilde olmaz.TTnet ya değişecek,yada bir şekilde "değişmesi" sağlanacak.Bu da nasıl olur bilmiyorum artık.
  • Mevcutların içinde en güveniliri yine de TTNet bence...
  • Smile=TTnet

Sonucta onlarda ttnetten toptan alip kar koyup satıyorlar :) Kısacası Telekom Tekel.

Quiknet dışında onların altyapısını kullanmayan yok. Kısacası kurtuluş yok ttnetten
  • sen ttnete değil ttnetin sizin bölgedeki avukatına dua et anlayan anladı.
    quote:

Orjinalden alıntı: Losthan

şimdi geriye dönüp şööyle bir bakayım.
    ozamanlar internet bağlantıları ile pek içli dışlı değilim,pek bilgim de yok.tek duyduğum ttnet.çalıştığım işyerine adsl bağlatıracaz.patron anlamaz netten,benim bilgim ile cihazlara yazılım falan atmak için kullanıcaz.

1-gittim abone oldum işyeri adına.telefon başkasının üzerine.(malum 2 sene taahhüt falan filan.bilmiyordum.açıklmadılarda).1 sene olmadan ben ayrıldım.

2-patron bilmediği içinde benden sonra hiç kullanmamış ve gelen faturalarıda ödememiş.unutmadan,bende full indirme yapacağım için sınırsız olsun dedik.49'un 20 sini ben veriyordum.

3-gel zaman git zaman şimdi yeniden aynı yere başladım.ve avukata verilmiş,toplam borç ve masraflar 750 tl'yi bulmuş.telefon başkasının üzerine olduğundan patron hemen gitti ödedi parayı.

4-sonra dedik "bu ttnetten nasıl kurtuluruz".buna gerek kalmadan sağdan soldan duyduklarım ve ttnet müş.hzm'lerini arayıp "bu no için adsl kaydı yoktur" cümlesini duymak bizi rahatlattı.

Be hey ttnet.sen nasıl olduda gırtlağına yapıştığın bir aboneyi bu kadar borçtan sonra serbest bıraktın anlamadım.benim bildiğim ttnet bu kadar kolay bırakmazdı abonesini.ödedikten sonrada geçirmeye devam ederdi.ne diyeyim,hay allah senden razı olsun ttnet.

kendime ait ilk aboneliğim smile'den.şimdi işyerinede smile yapacağım.bir ay ben bir ay işyeri bedava kullanalım bari (arkadaşını üye yap kampanyası)

Teşekkürler.

• Smileden internet alırsan kampanyaları belki yüzünü güldürür fakat cıkıcak herhangi bi sorunda ilgilenmemeleri , bekletmeleri , hatta bazen 2 fatura birden tahsil etmeleri saçını başını yoldurabilir benden solemesi .

Gerçi tt de alsan yine saçın kalmıyo ya :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: yknave

Smileden internet alırsan kampanyaları belki yüzünü güldürür fakat cıkıcak herhangi bi sorunda ilgilenmemeleri , bekletmeleri , hatta bazen 2 fatura birden tahsil etmeleri saçını başını yoldurabilir benden solemesi .

Gerçi tt de alsan yine saçın kalmıyo ya :D

ttnetten nıye cıktın ya 15gb sınırsız yapmışlardı ne güzel

• 2005'den beri hiç bir faturamı aksatmadan ödedim. Adsl'i kapatırken bir kere dahi "neden" diye sormadı ilgili...
    Hemencecik kapattı!
    Çok şaşırdım bu kadar hızlı kapatılmasına...
  • Bence o kadar rahat davranmayin. 750 TL'yi bulan borc hukuk bürosuna verilmis olabilir. Abonelikten de bu sekilde cikarilmis olabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

Bence o kadar rahat davranmayin. 750 TL'yi bulan borc hukuk bürosuna verilmis olabilir. Abonelikten de bu sekilde cikarilmis olabilirsiniz.

Doğru, Bİr kere borcunuz temerrüte düştüğü zaman yüzde 70 lere varan faiz işletiliyor. Artı bunun icrada yapılan masrafları vede avukatlık vekalet ücretleri var. Minimum avukatlık ücreti 160 tl den başlıyor ki bu rakam borçla orantılı bir şeilde artıyor. hesaplamalarıma göre sizin borcunuz en fazla 300-350 arası bir şeydi.

Nerden mi biliyorum bu kadar şeyi... Oda bana kalsın...
  • 7/8ay borcu ödenmeyen hat zaten otomatik kapatılıyor.yalnız ttnet patronunuzdan avukatlık ve faiz ücretleriyle beraber alacağını almış bence bunda şükredecek bir taraf yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Losthan

şimdi geriye dönüp şööyle bir bakayım.

Teşekkürler.

sen faturayı ödeme sonra bi daha mı ttnet mi de ben de bunu anlamıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.