komşum oyuna girip çıkıyo bende pre yazısı geliyo ama serverlar gelmiyo hayyyyyy
benim x trap step 1 de donuyo
küfretmek yasak olmasa şimdi içimden saydırıyom ama pffffffffffffffff niye girmiyo eğer ttnettense o sorumlusunun anasını yan yatırıp düz ... töbe töbeeeeee bu ne yaaaaaaaaa
arkadaşlar kendinizi oyuna bu kadar bağlamayın (!) sakin olun boş işlerle uğraşın t.w. izleyin daha sonra tekrar deneyin bu agrasif lik çevrenizede yansır ki ben 1 yıl önce usko oynarken tüm aile benden şikayetçiydi oyunun başındayken ne küfürler ne hakaretler ne dengesizlikler yaptım kim bilir ama sakin olmayı öğrenin şimdi relax olun bugün pazar gidin duşa girin bi park yapın yada ayaklarınızı uzatın 1-2 saat yatın uyuyun çok iyi gelecek
quote:
Orjinalden alıntı: CeZaKeMaLLl
benim x trap step 1 de donuyo
aynen bendede Step 1 de takılıyor
quote:
Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta
arkadaşlar kendinizi oyuna bu kadar bağlamayın (!) sakin olun boş işlerle uğraşın t.w. izleyin daha sonra tekrar deneyin bu agrasif lik çevrenizede yansır ki ben 1 yıl önce usko oynarken tüm aile benden şikayetçiydi oyunun başındayken ne küfürler ne hakaretler ne dengesizlikler yaptım kim bilir ama sakin olmayı öğrenin şimdi relax olun bugün pazar gidin duşa girin bi park yapın yada ayaklarınızı uzatın 1-2 saat yatın uyuyun çok iyi gelecek
dogru söyluyorsun ama sen oyundamısın
Yok Ben Bırakalı 1 Yıla Yakın Oldu arada sırada msn deki oynayan arkadaşlar rica ediyorlar topic açıyoruz okadar
x trap ı sildim girdi oyuna tekrar yükleyp..
@_SilkRoad_
Ne geldi ya kafayı yicen
serverlar geliyomu
eet x trapı sildim yükledi oyundaym...ayrıca emc de full hani sorun bi bizde mi var ne :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme