Şimdi Ara

Hayal kırıklığı 150 binden hedefim 40 bine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar merhaba öncelikle acısıyla tatlısıyla ygs yi geçtik,öncelikle sınavdan çıktıktan sonra çok büyük hayal kırıklığına uğradığımı söylemek istiyorum.Fenden bildiklerimi kaçırmam sosyale zaman ayıramamam matematikte problemlerin şoku yapamadım sınavı.Çalıştığımın karşılığını alamadığımı düşünüyorum belki de yanılıyorum bilmiyorum.cevaplara baktıktan sonra 100 le 120 arası gelir diye düşünüyodum 150 geldi.Çok üzüldüm bugün görünce ama bırakmıcam asla,ygsden sonraki günden beri de çalışıyorum günde 6 7 saat.
    Hedefim 40 bine girmekti ygs lys sürecinde şuan 150 deyim.Sizce 40 bine çekebilir miyim dostlar böyle çalışmaya devam edersem zor mudur çekmek.Çok istiyorum yani bide mezun olunca ister istemez bi baskı oluyo.Olur mu arkadaşlar ne dersiniz çekilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tmyim sayisal hakkinda pek bir fikrim yok ama umarim cekersin kolay gelsin

• durumlarımız benziyor gibi hocam inşallah gönlünüzdeki gibi olur başarılar dilerim.
  • İnşallah dostum sende diş istiyodun heralde inşallah olur.Çalışmaktan başka çaremiz yok nereye kadar çekebilirsek artık

• matematik yapan kazandı hocam ben de seninle aynı durumdayım 151k ygs 5 en iyisi 97k

• Aynen dostum mat eleyici oldu lys de gidicez inşallah ilerlere bakalım sizin çalışmalar nasıl gidiyo hedefiniz neresi

• hiç moralini bozma güzel kardesim cogu kisi bizim gibi emeginin karsılıgını alamadı ama merak etme 11-17 haziran bizim sıramız iyi bir çalışmayla 35-40k bandına cekebilirsin unutma bu sınav ygs gibi nankör degildir emeginin karsılıgını verecektir moralli ve istekli bir şekilde çalış,sosyal hayatından uykundan eğlencelerinden ve zevklerinden feragat edersen eger istedigin sonuca ulasırsın iyi calısmalar,allah azim ve zihin acıklıgı versin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 binden mezuna kalmak
    4 yıl önce açıldı
    350 bine kadar araç tavsiyesi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnşallah öyle olucak hocam 7 saat çalıştım bugün daha 1 2 saat daha bakıcam inşallah sadece derse veriyorum kendimi olucak inşallah

• Hocam içini ne kadar rahatlatır bilmiyorum ama benim de hedefim 148k dan 40k ya çekmek okuldaki her hocaya sordum 45k ya rahat çekersin iyi bi çalışmayla da 35k ya kadar çekilir dediler. Çalışmaya devam moral bozmak yok
  • Hocam 125k dan 20 k ya 180 soruda 20y yaparak cekme sansin 40k icin senin 35y hakkin olsun cekilir bence

• myronstray M kullanıcısına yanıt
    Matematikte boruyu doseyince anlarsın nankör mu değil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygsde 125 k oldum lysde 15 bine oynuyorum.
  • B3D1R kullanıcısına yanıt
    lys birilerinin canini acitmis

• quote:

Orijinalden alıntı: EAyca

Hocam içini ne kadar rahatlatır bilmiyorum ama benim de hedefim 148k dan 40k ya çekmek okuldaki her hocaya sordum 45k ya rahat çekersin iyi bi çalışmayla da 35k ya kadar çekilir dediler. Çalışmaya devam moral bozmak yok

İnşallah dostum devam bırakmak yok üniversiteli giripte önümüzde olan da çok kişi varmış umarım çekeriz

• quote:

Orijinalden alıntı: B3D1R

Matematikte boruyu doseyince anlarsın nankör mu değil mi

Buraya gelip insanların heveslerini kırmayın bide üslupsuzca, çalıştıktan sonra neden olmasın ?

• erdemyasa06 E kullanıcısına yanıt
    Mattan sonra gelip aglamayın diye dedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.