Şimdi Ara

Hayallerimi gerçekleştiriyorum-Part 1:Karavan Yapıyorum Bol SS'li (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
95
Favori
26.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapım aşamasıyla maliyet tablosunu ekledim soranlar için söyleyeyim aynı boyutta bir karavan (21 m^3) 10.000 tl den başlıyor
  • Vay be helal olsun hocam hayallerinizi gerçeklestirneniz ne güzel.
    küçükken ben de mazda e2200 in icinde yasama hayali kurardim karavan falan bilmezdim
    Edit: Imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Right- -- 3 Kasım 2013; 14:01:44 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ne diyeyim bilemedim Allah seni bildiği gibi yapsın..umarım bir 10 sene sonra böyle yapmazsın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Hawk -- 3 Kasım 2013; 14:10:38 >
  • eminim sen daha odanı toplayamıyorsundur!!
  • keşke ucuz bir karavan alıp toplasaydın. pek güvenli değil bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: matador_36

böyle bişey alsaydın daha iyi olabilirdi ya

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-fiyat-sondur-vip-karavan-139259684/detay

Ben de ilk başta böyle bir şey düşündüm ama bunun sorunu daha fazla benimkinden emin olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: battle35

Ulen batu ya seni bi harikasın ya.Turda sorduğumda nerede okuğunu mutsuzca söylemiştin.Nerede mutlu oluyorsan orada yaşa kardeşim benim ya çok sevindim la yemin ederim.BENDE bir bomba patlatayım batu mart-nisan gibi TÜRKİYE turuna çıkıyorum otostop ile.Bu defa sadece ege değil 5-6 ay belki daha fazla süre kalıcam.Diğer sene ekim kasım gibi bisiklet ile avrupa turu düşünüyordum ama TÜRKİYE'de çok güzel yerler var sadece biraz başımızı kaldırmamız gerek.İstanbulada uğrucam bro yanına gelirim.

Otostop turuna tek çıkmıcaksan bende gelilrim.

• Tam olarak nasıl bir karavan yapmayı planlıyorsun? Yani örnek aldığın bir karavan var mı?
  • Takip
  • Helal olsun
  • kaçıncı sınıfta bıraktın bilmiyorum fakat C ve C++ konusunda birikimin iyiyse iş olanağı mevcut
  • Harbi helal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

kaçıncı sınıfta bıraktın bilmiyorum fakat C ve C++ konusunda birikimin iyiyse iş olanağı mevcut

İşte hocam sorun da burada zaten ben bir işe girip çalışmak istemiyorum dediğim gibi ha paspas yapmışım ha kod yazmışım benim için fark etmiyor bir patron başında dikildikten sonra
  • Ben korkarım orda hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifci

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

kaçıncı sınıfta bıraktın bilmiyorum fakat C ve C++ konusunda birikimin iyiyse iş olanağı mevcut

İşte hocam sorun da burada zaten ben bir işe girip çalışmak istemiyorum dediğim gibi ha paspas yapmışım ha kod yazmışım benim için fark etmiyor bir patron başında dikildikten sonra

o şekilde bir iş değil tamamen evden yönetebileceğin patronun sana bağlı kalacağı tarzda bir iş
  • Geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.