Şimdi Ara

Hayallerimi gerçekleştiriyorum-Part 1:Karavan Yapıyorum Bol SS'li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
95
Favori
26.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötüleyenler haklı vallaha ama dediğim gibi daha %70 i bitti şu an için yolda gitmesi pek mümkün değil lakin şasiye birkaç ekleme yaptıktan sonra beklesin beni yollar

çatı komple şeffaf bu arada oradan ışık alıyorum kapıda da iki tane delik var oradan sürekli hava giriyor

Kapı zaten şimdilik böyle sonra doğru düzgün bir pvc kapı takacağım

Teşekkürler değerli yorumlarınız için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenlik ? Elektrik kaynağı ? Kullandığın tableti nerede şarj ediyorsunda buraya yazıyorsun ? Birde şu bulduğun işten ne kadar alıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harunk1994 -- 3 Kasım 2013; 12:44:34 >
  • Durumum olmadigindan ozet okudum. Simdi bilgisayar muhendisligini biraktiniz (okumayi), karavan yapiyosunuz. Peki bundan sonra ne olacak?

• Ulan hiç gülecegim yoktu bu sene bende kadirhas 2. sınıftaydım %50 aynı dusunceleri bende yaptım 9.5 milyarı cope atıp okulu bıraktım :D Benim için tek sıkıntı her gun okula cıkıyorum diye kütüphaneye ve gezmeye gitmem sınava tekrar hazırlanıyorum ama baska ne yapabilirm zaman oldurmek için hiç düşünmemiştim sen iyi akıl etmişsin karavanı tebrik ederim.

@mahmutzahitçelik

Tekrardan hazırlanıcakmış arkadaşta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrawHatLuffy -- 3 Kasım 2013; 12:44:58 >
  • oha helal
  • sen amerika'ya giden arkadaş değilmisin yanlışmı hatırlıyorum ?
  • bune lan

• quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Kötüleyenler haklı vallaha ama dediğim gibi daha %70 i bitti şu an için yolda gitmesi pek mümkün değil lakin şasiye birkaç ekleme yaptıktan sonra beklesin beni yollar

çatı komple şeffaf bu arada oradan ışık alıyorum kapıda da iki tane delik var oradan sürekli hava giriyor

Kapı zaten şimdilik böyle sonra doğru düzgün bir pvc kapı takacağım

Teşekkürler değerli yorumlarınız için

Karavan'ın tarifini bekliyoruz, kıyıda köşede dursun lazım olur.
  • Sobanın borusunu çıkardığın yer yakın zamanda yanıcak gibi duruyor. Oraya bir el atmanı öneririm, yoksa tehlikeli olabilir.
  • strafor aralarını silikonlasaydın

belediye gelip dağıtmasın çay ocağını?
  • Ucundan başlamak bile güzel. peki Aileniz bu duruma ne diyor acaba? ama yinede aile'den tamamen kopmamak lazım. aslında destekçi her bakımdan yani arkadaşlar olsa bu karavan'da kalmayı daha iyi hale getirebilirsin ve taşımayıda.
  • helal olsun ama o karavan zor biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umute. -- 3 Kasım 2013; 12:56:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mühendisliği konuşturmamışsın yaşayamazsın bu haliyle ekstradan gereksiz bi dünya harcama yapmış oldun.

• TheOrder kullanıcısına yanıt
    Gördün mü

İlk mesaja maliyet tablosunu yapım aşamasını ekleyeceğim birazdan
  • Cogu insanin hatta benim bile cesaret edemeyecegim seylere adim atmissin.bro arkandayiz

• quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

Bunu hobi olarak yapsana neden okulu bırakıyorsun demezler mi adama

+1

• kardeş ilerde çok üzülüceksin sen
  • clubber42 kullanıcısına yanıt
    Buyrun benim
  • ilk sayfadan takiip

edit ayrıca nerde mıçacan hiç düşündün mü elektirk mevzusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmfaruk -- 3 Kasım 2013; 13:16:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.