Şimdi Ara

Hayallerimi gerçekleştiriyorum-Part 1:Karavan Yapıyorum Bol SS'li (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
95
Favori
26.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimin arsası üzerinde duruyosun. Birisi ne yapıyon kardeşim çek git derse nasıl taşıyacaksın. Tekerler falan dandik. Ailen nerede? Karavanda mı yaşayacaksın yoksa öyle arada gider kafa dinlerim niyetli mi? Sürekli karavanda yaşama olayı saçmalık bence. Ha çok paran olur adam gibi bi karavan alırsın onu da çekebilecek bi aracın. Gezer durursun. Sen okulu bitir adam gibi iş bul para kazan sonra gerçekleştir hayalini.
    Arkadaşa gaz verenlere anlam veremedim. Yok hayallerinin peşinden koşuyosun bravo falan. Filmlerde olur o dedikleriniz.
    Arkadaşım yanlış da anlama. Emek vermişsin harika ama dediğim gibi arada bi arkadaşlarınla gider kalırsın ne bilim kafa dinlersin ara ara ama içinde yaşama olayını aklından çıkar bence.
    Gerçek dünyaya dönün biraz.
  • tinercilerle koyun koyuna yatarsın artık.bir de soğuk havada bacanın tüttüğünü görürseler yaşadın.
  • Helal olsun
  • olum bide içine ek hint keneverlerini sonra ;

• İyi güzelde ilerde ne yapacaksın diyenlere soruyorum sen ilerde ne yapıcaksın ?
  • Şuan mutluysan sorun yok. Eleştirip seni üzmek istemem. Umarım pişman olmazsın ilerde.
  • Kardeşim tebrik ederim ama bu durum uzun süre sürmez gibi, evlilik, misafir gelmesi, yağmur çamur, kaliteli bir durum değil ama tebrik ederim. Allah korusun tam yangınlık bir mekan olmuş dikkat et. Allah a emanet ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takipteyim, hosuma gitti. corluda mi burasi? misafir kabul ediyor musun?
  • Eskicilerden buzdolabı kapaklarını çok çok ucuza toplayıp buzdolabı kapaklarını birleştirerek yapabilirdin evi. Isı yalıtımı konusunda daha başarı olurdu sanırım. Kapakların arasınıda dolduracak köpük vs bulurdun.. Aynı yola baş koysam daha planlı olurdum sanırım, geleceği düşünerek daha afilli birşey tasarlayabilirdin, ama tabi aramızdaki fark bu, ben fikir üretiyorum sen direkt yaptın...
  • hergun 3 ten sonra duş alıyormuşsun hocam 1 haftalığınla rusa gideydin karavana gerek yok derdin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: erosbos

Kimin arsası üzerinde duruyosun. Birisi ne yapıyon kardeşim çek git derse nasıl taşıyacaksın. Tekerler falan dandik. Ailen nerede? Karavanda mı yaşayacaksın yoksa öyle arada gider kafa dinlerim niyetli mi? Sürekli karavanda yaşama olayı saçmalık bence. Ha çok paran olur adam gibi bi karavan alırsın onu da çekebilecek bi aracın. Gezer durursun. Sen okulu bitir adam gibi iş bul para kazan sonra gerçekleştir hayalini.
    Arkadaşa gaz verenlere anlam veremedim. Yok hayallerinin peşinden koşuyosun bravo falan. Filmlerde olur o dedikleriniz.
    Arkadaşım yanlış da anlama. Emek vermişsin harika ama dediğim gibi arada bi arkadaşlarınla gider kalırsın ne bilim kafa dinlersin ara ara ama içinde yaşama olayını aklından çıkar bence.
    Gerçek dünyaya dönün biraz.

Bulunduğum arsa belediyenin zabıta gelse ne yapıyorsun birader dese bile çekmeye hakkı yok bütün prosedürü okudum deliyürek işi değil yani bu

Ailem tabii ki de karşı bu duruma ama anlamalarını beklemiyorum zaten farklılıklara o kadar kapalı bir toplum olmuşuz ki hemen baltalı ilah moduna giriyor herkes ama ben kendimi baltalılara karşı eğittim hiçbir zaman hevesimi baltalayamayacaklar

Para büyük sorun tabii ki param olsa sence daha güzel bir şey yapmaz mıydım

Karavanda hayatını geçiren insanlar var aç youtube u izle living on rv diye .ben karavanda bir ömür geçirmeyeceğim elbette önümüzdeki 5 ayı geçirmeyi düşünüyorum ama

Herkes gibi olmadığım için kusuruma bakmayın yine de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bariz fake.

ayrıca,

nerye sıçacaklar?
  • ne mutlu sana
  • ben minibus seklini alacam.

• Arsa kime ait peki? polis gelmesin..

Edit: gördüm cevabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BehzatÇ. -- 3 Kasım 2013; 15:47:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yapacagina git yenidini al bode okulu biraknisisn buyuk hata

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Mogolo

yapacagina git yenidini al bode okulu biraknisisn buyuk hata

Sen önce yazı yazmayı öğren birader.

Bu arada tebrik ederim dostum harika olmuş.
  • Into the wild izleyip ölen cocuk haberi vardi o geldi aklima

• Dediğin gibi gerçekten evsiz barakası gibi olmuş :)
    Şöyle birşey yapabilirdin mobilite açısından daha iyi istediğin yere götür ama seni cesaretin ve kendine güveninin konusunda tebrik ederim herkes yapamaz bu yaptığını :)

veya bunun gibi birşey de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirAtlıAdam -- 3 Kasım 2013; 16:17:01 >

• DemirAtlıAdam kullanıcısına yanıt
    Bir sonraki hedefimi koymuşsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.