Şimdi Ara

Hayallerin yıkıldığı o an

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar dediğim gibi çok büyük umutlarla çalışmaya başladım açıkcası yazın çalışmadım hayatımdaki en büyük pişmanlığımda yazın boş geçirmem oldu hala duvara bakıp bakıp bakıp duruyorum okulda denemelerde ve dershanelerde sene başında 67 net yaparken 9 mart perşembe günü son girdiğim ygs denemesinde 143,5 net yapmıştım çok büyük hayallerim ve çok büyük umutlarım vardı boğaziçi endüstri gibi tek tercih yaparım tutar diye geziniyordum sınav günü geldi ve çattı en son denememden 143,5 yaparken ygs den 144 işaretleyerek çıktım merdivenlerden inerken neler olduğunu görmüyordum herşey çok değişik geliyordu ve sonra babamla beraber eve kadar yürümemiz hayatımın en uzun dakikalarından eve gittiğimde benden büyük umutlar bekleyen bir cemaat toplanmıştı 15-20 kişi pastalar börekler tek söylediğim kötü geçti inanmadılar odama gittim sorular açıklandığında hemen baktım 123 net çıkıyordu 20 net mat sınavın zor olduğuna kaanat getirdim ben yapamadıysam benden başkasıda yapamamıştı ve gelen sonuç 23.789 hayaller 5k hayatlar 24k tüm hayallerim suya düştü lys de çekmek gibi olanak yok seneye bu forumda görüşürüz herkese başarılar.

• Aynen ilk 5 k çekilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 23-24k neden 5k ya çekilmesin sıralaman bence fena değil.Lys asılırsan neden olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judoo

Hocam 23-24k neden 5k ya çekilmesin sıralaman bence fena değil.Lys asılırsan neden olmasın.

hocam lys çalışmaya ilk 13 martta başladım bu yüzden çekilmez işte
  • ygsciadam Y kullanıcısına yanıt
    Hocam sen paso LYS asıl bu sene olmasa bile seneye çok sağlam LYS temeli atmış olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judoo

Hocam sen paso LYS asıl bu sene olmasa bile seneye çok sağlam LYS temeli atmış olursun.

haklısınız hocam çalışıcağım bırakmayacağım tabikide öyle bir lüksüm yok fakat şimdiden ailemle seneye 1k için dershane bakmaya başladık hayatımda ilk defa böylesine yıkıldım
  • ygsciadam Y kullanıcısına yanıt
    Allah gönlünüze göre versin hocam.İnşAllah istediğiniz yere hayırlısıyla gelirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pişman olacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la ben 70 le başladım yazında çalıştım hatta 11. sınıfta başladım hayvan gibi çalıştım ama halaa aynı netleri yapıyorum nasıl 143 lere çekiyorsunuz tecrübeli olan biri yazsın pm den la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nnnggg17 -- 28 Mart 2017; 21:10:58 >
  • nnnggg17 N kullanıcısına yanıt
    hocam tabiri caiz ise ayı gibi çalışarak
  • Sorunsuz Genç kullanıcısına yanıt
    neden ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.