< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dünya bana cehennem oldu
-
-
Reenkarnasyona inanırsan, bir sonraki hayatında kralsın.
-
30 a vardiginda o skntilar azalacak ama gecmeyecek kardesim yanliz degilsin . Seni uzmak istemem ama hayat hic adil degil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu korkunc birsey olurdu. Surekli dunyaya gel aci cek dur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Reenkarnasyon çok yaygın bir inanış. Ben yüksek olabilirlik veriyorum. Ruhsal olgunlaşma için böyle olması gerekiyor. Belirli bir olgunlukla birlikte oluşan algı sonrası dünyaya acı çekilesi bir yer olarak bakmıyor insan. Yani algı düzeyine göre bakış açısı değişiyor. Bilincin gitgide yükselmesiyle alakalı bir durum.
Bunlar çok ayrıntısı olan konular. Ben çokça araştırdım.
-
48 yaşındayım tek bir günüm mutlu geçmedi kimseye kötülük yapmadım tam tersi karşılıksız yardıma koştum ben dara düşünce akrabalar dahil herkes sırt çevirdi hayat kötü insanlar kötü.
-
Bakış açınızı ve inanç sisteminizi değiştirmek, her şeyi daha bir yoluna koyabilmeyi sağlar. Yani daha pozitif bir dünya görüşüne sahip, daha iyimser bir kafa yapısına ulaşmak, insanın çevresinde yarattığı çekimi de değiştiriyor.
Bunu sağlamak da bardağın dolu tarafından bahseden bir şekilde kendine telkinler yapmayı sürekli kılabilmekle mümkün.
Çoğu kişi bir yerlerde denk gelmiştir. Çevresine pozitiflik saçan neşeli insanlar vardır. Herkes etrafında toplanır ve pozitif yüklenir sanki çevresindekiler. Ellerinde olsa o kişiye yardım etmekten kaçınmazlar. İlle de bu kadar pozitif olunmasa da kafa yapısının etkisini bu şekilde açıklamak istedim.
-
Tuzağa düşmüş bir fikir! Çok yanlış bir düşünce yapısı...
Birincisi, hiç kimse hep mutlu değil. Paylaştıkları fotoğrafları boşver.
İkinci olarak da bardağın dolu tarafından bakmayı öğrenin. Şükretmek diye bir şey var ve bunu yapmak zorundayız.
Herkes mutluysa niye boşanma oranı yükseliyor?
İntihar edenler, ottan sebeple adam öldürenler, dilenenler, nasıl mutlu olabilir! Yok öyle bir şey. Kimse her zaman mutlu değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu hayat bile bana fazla diyorum sen bir daha gel diyorsun 7 milyar insanın kaçının düzgün bir hayatı var düşün bir. Kölelik katliam taciz tecavüz dünyanın her yerinde. Yeniden gelsen yeniden bu mağdurlardan biri olacaksın %90, yıkılsın böyle dünya.
Selam veren bile olmaz onlarca dostum vardı şimdi arayan soran yok ama biraz maddi olarak iyi olursan 1-2 instagramda gösterirsen hemen yapışırlar. Düşenin dostu yok.
Herkes kendi çevresinden pay biçer kendine. Benim çevrem de hep iyi kötü okumuş iyi bir işi var, maddi yönden rahat, ailesi hep destekçi, dostları kız arkadaşları hep sırtını sıvazlıyor. Benim ise hayatım hep dibe gitti.
Bardakta hiç su yoksa hangi doluluğa bakacaksın, maddiyat 0, arkadaş yok, aile yok, kız arkadaş yok. Bunlardan bir tanesi biraz olur da bakarsın. Tek bir sağlığım var onu da kaybetmek üzereyim zaten.
3-5 ay düze çıkar gibi olunca o kadar şükretmiştim ki ama hiç bir şey kalmayınca elinde şükür edemiyorsun.
Ben de aynı durumdayım boş boş tesellilere kulak asma, milletin bu konuda diyecek hiçbir şeyi yok atıyorum 100 milyon insan krallar gibi yaşarken 1 insanın kafası kesiliyosa o kafası kesileni örnek gösterip guzum benim seninki de dert mi diyolar, şu anda dünyada adalet diye bir şey yok iyi yaşayanlar mis gibi yaşarken kötü yaşayanlar adeta insan muamelesi bile görmüyor kimsenin de umrunda değil, bir saniye bile bu durumdaki insanları düşündükleri yok kendileri rahat oldukları sürece dünya yansın çocuklar ölsün hiçbir şey değişmez onar için
-
Konu sahibi ve sen bana özel mesaj yazar mısınız konuşup dertleşebiliriz.
-
Aynen öyle. Anlamazlar hocam insanın doğası bu karşıdakinin yaşadığı şeyi yaşamadan onu anlamak imkansız.
Hocam en basidinden yalnız olmak bile üzülmek için yeterli bir sebep, ama söyleyince hemen konuyu kolun bacağın var muhabbetine getiriyolar, hem kendilerinin engellileri umursadıkları yok (her fırsatta dalga geçerler aşağılarlar) hem ad hominem yapıyolar
-
quote:
maddi sıkıntılarım vardı aç kaldım dayak yedim
gençliğimin özeti. düzenli açlık, parasızlık, ve fiziksel olarak yaşıtlardan çok ufak olmaktan dolayı okulda hor görülme.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen öyle.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakkını savunan biri olmayınca böyle oluyor işte, bimdeki en basit kakaolu keki borçla alırdım, üstüne bir de en ufak olayda aileden çevreden şiddet gör, öğretmen bile ya ulan zaten haftada 30 saat çalışan 4 ay tatil yapan birisin tek işin elin altındaki çocuklara eğitim vermek bu engerekler seni biraz fakir görsün biraz yabancı biraz sahipsiz ol ilk onlar ezerler. Dalga geçerler.
En kötüsü de 10 yıl geçmiş ve halen bir düzelme yoksa ben şimdi nasıl kendimi teselli edeceğim. O kadar direndim bir şeyler düzelir diye ama sonuç bu.
bazen bende düşüyürüm galiba ataların veya atalırımız birilerinin çok canını yakmış galiba faturası bize kesiliyor
Benzer içerikler
- wax nasıl kullanılır
- yutulan balgam nereye gider
- hasta numarası nasıl yapılır
- en rahat askerlik yerleri
- instagram çantacı isimleri
- suudi arabistan
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X