Şimdi Ara

Hayat çok garip bir hal aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsanları, hayatı, her şeyi anlamak artık çok zor. Zengininden fakirine, parası olan mutsuz olmayan mutsuz. Eldekiyle yetinmek kalmamış. Açgözlü olmuşuz, artık birilerinin bir şeyler kaybetmesinden hoşnut olur duruma gelmişiz. Var mı sizin de böyle düşüncelere girdiğiniz geceler zamanlar ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• yok
  • Ya yok sacmalama herkes mutlu

Aslinda biraz haklısın da bosver olumlu ol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok. kaç senelik mont giyiyorum. ayakkabılarım ulan yıkıyorum yine de kokuyorlar bilmiyorum yanlış mı yıkıyorum. kulaklığımın kablosu çıkık bazen elektrik değdiriyor. bisiklet kullanmaktan dizlerim ağrıyor.

ama halimden memnunum. yemeğimi yiyorum ayda toplasan 4-5 gün aç geziyorumdur. okula gidiyorum, derslerim de fena değil gibi. müziğimi dinliyorum. geceleyin iyi kötü uyuyorum yine. sağlığım da yerinde. diğer insanlar mutsuz olmuş olmamış bana ne. param olsa çok daha mutlu olurdum ama var yaaaaaaaa hemen eve çıkardım yalnız uyurdum bıktım yurttan daha geleli 2 ay olsa da.

edit: sonra da bi iskender ardından KFC sonra cılkım çıkana kadar spor, akşama mantı ve tost. uuu seksi leydi sonra evde film keyfi sonra yatış sabah kalkış yemek, sabah sporu, tekrar spor, sONRA yine dolana kadar YEMEKKKKKK sonra film, gezme, eğitim, projeler falan derken yine yemek spor film ve yatış ah keşke hayatım böyle olsa.

he bir de bi karı alırdım geceleri gelsin yalnızca takılak sonra gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 10 Kasım 2019; 2:19:39 >

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bu 1 haftadır gelen 9 intihar haberi, eczanede çalışan ablamın her 10 kişiden 6-7 si antidepresan ilacı almaya geldiğini söylemesi pek iç açıcı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbey047

Valla hocam bu 1 haftadır gelen 9 intihar haberi, eczanede çalışan ablamın her 10 kişiden 6-7 si antidepresan ilacı almaya geldiğini söylemesi pek iç açıcı değil.
    Ekonomik kriz ulkeyi mahfetti hukumet baskilamasa insanlar coktan yaygarayi koparmisti

Lan hicbir sey alamiyoruz her sey ates pahasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbey047

O antidepresanlar aslında fiyaskodan başka bir şey değil. Hiçbir halta yaramıyor. Sağlam kaynağın bir tanesinden okumuştum. Adam onun bile sömürülmek için icat edildiğini duysa kesin intihar eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Geçen internette araştırıyordum kendi çapımda, bi araba markasına baktım. Sıfır 0km Almanya’daki ücreti 6.000€ hani Türkiye fiyatına 38K varsayalım. Ama gel gör ki o aracı bayisinden 225K ya satın alabiliyoruz :)

• Oyle zaten ha sigara ha antidepresan

• Bende kullandım yakın zamanda baş ağrısından ve halsizlikten başka bir şeye yaradığı yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.