< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayatı Ciddiye Almayı Bırakmak
-
-
Anı yaşamak çok önemli biz anı kaçırıyoruz
Bir daha 26 olmayacaksın
Bir daha bu güne geri dönemeyeceksin
Onun için anı yaşamak gerek ama bilinçsizce değil
Her şey zamanında güzel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fırsat verme göz yaşlarına
MuzikPlayyoutubeAjda Pekkan - Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile (Official Audio)https://www.youtube.com/watch?v=G81e4utp3Mo&list=RDG81e4utp3Mo&start_radio=1 -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam geçmiş olsun oncelikle ve şunda haklısın amerika falan bizler için hayal artık asla oyle bir hayata sahip olamayacağız
onun için kendi içimizde mutlulugu bir şekilde bulmaliyiz hocam gercekten cozum bu
ve bunu başarabilen forumda tek kişi var şu an tahmin et kim hocam ?
şoray
adamın her akşam açtıgı konuları açıp artılıyorum
adam her akşam biftek yemiyor o amerikadaki dublex evlerde yaşamıyor 200 ekran televizyonu 4080 ekran kartı yok
ama adam yediği yemeklerle , o küçük ve huzurlu odasında kendine güzel bir mekan hazırlamış hocam yanında da PC konu dışı gibi kültürel bir platform var zaten internet ile istediğin dünyaya gidebiliyosun yemeğin yatağın var forumda boşunu da yapiyor hayatı fazla takmıyor adam ve hayvan gibi mutlu
yemin ediyorum forumda kıskandığım tek kişi varsa o da şoraydır . tam hayalimdeki hayatı yaşıyor adam. zengin değil ama HUZUR var
parası olup da o mutluluğa erişemeyen bi sürü insan var bu ülkede
-
Hocam bence şoroş içinde derin ızdıraplar taşıyor ama kimseye belli etmiyor
Şukunu verdim güzel yazmissin okkkkkkkkkk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 5 Temmuz 2024; 0:3:55 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
foruma girip dalgamızı buluyoruz dogrudur
epsilonun haksız oldugu bir konu gösteren olmadı daha
-
Hocam cidden mutlu yada huzurlu olarak tanimlar misin kendini?
En az son 6 ay mutlu ve huzurlu olman lazim ama bir günlük mutlulugun cok yolu var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
instagramgilly on Instagram: "Travel To Europe With Me 🚐🌍 #vanlife #travel #camper"https://www.instagram.com/reel/C8kklbWM2bQ/?igsh=aGdsOGxmZWN0ZGgz
Asla şöyle bir hayatımız olmayacak değil mi hocam?
Çünkü benim dedem İngiliz Tom amca değil boşunda boşu bi tip süpürge sakalını ...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Uppul pain
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hocam geçmiş olsun oncelikle ve şunda haklısın amerika falan bizler için hayal artık asla oyle bir hayata sahip olamayacağız onun için kendi içimizde mutlulugu bir şekilde bulmaliyiz hocam gercekten cozum bu ve bunu başarabilen forumda tek kişi var şu an tahmin et kim hocam ? şoray adamın her akşam açtıgı konuları açıp artılıyorum adam her akşam biftek yemiyor o amerikadaki dublex evlerde yaşamıyor 200 ekran televizyonu 4080 ekran kartı yok ama adam yediği yemeklerle , o küçük ve huzurlu odasında kendine güzel bir mekan hazırlamış hocam yanında da PC konu dışı gibi kültürel bir platform var zaten internet ile istediğin dünyaya gidebiliyosun yemeğin yatağın var forumda boşunu da yapiyor hayatı fazla takmıyor adam ve hayvan gibi mutlu yemin ediyorum forumda kıskandığım tek kişi varsa o da şoraydır . tam hayalimdeki hayatı yaşıyor adam. zengin değil ama HUZUR var parası olup da o mutluluğa erişemeyen bi sürü insan var bu ülkede |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X