Şimdi Ara

Hayatı Ciddiye Almayı Bırakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 sene önce çok hırslıydım üzülüp duruyordum yav kaldık bu ülkede gidemiyoz amerikaya nasıl para yapcaz dünyayı gezecez vs vs

Gecen sene babam kalp krizi geçirince ve 1.5 2 ay kadar hastanelerde sürününce anladım hayat çok boş ve çok hızlı geçiyor

Babam 69 doğumlu 54 yaşında kalp krizinde yüzde 50 olan ölüm riskini atlatti üstelik sadece sigara içiyor alkolü de yok alkol biliyorsunuz 1 numarali kalp yetmezliği nedeni şuanda da ameliyat bekliyor her an kötü bir şey olma riski var yani

Keza annem 44 yaşında kalp büyümesi nedeniyle ilk kalp krizinde vefat etmişti

Bu 2 olay birleşince şunu fark ettim hayat inanılmaz kısa o 70 80 yaşına kadar yaşayanlar falan çok çok şanslı bir azınlık demin mesela amerikada bir müstakil evlerden oluşma yerin videosunu gördüm dedim olm zaten 27sin şu yaştan sonra oraya gitsen de bu evlere oturman en az 20 sene sonra ule 20 seneye kim öleeee kim kala? Üstelik bu kadar cok kendini yirtinca da insan mutlu olamiyor ornek : idris usta adam eridi bitti la gözümüzün önünde simdi o havuzlu evi arabasi var gene mutsuz gene bitik gene millet is versin diye dualar gene sigaralar kahveler...

Hayat boş ve aşırı hızlı 25 yaşın üstünde olanlar bu dediğimi anlar şuan öncesi hala hayaller pesindedir muhtemelen çok geeec cok geç her sey icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam geçmiş olsun oncelikle ve şunda haklısın amerika falan bizler için hayal artık asla oyle bir hayata sahip olamayacağız

onun için kendi içimizde mutlulugu bir şekilde bulmaliyiz hocam gercekten cozum bu

ve bunu başarabilen forumda tek kişi var şu an tahmin et kim hocam ?

şoray

adamın her akşam açtıgı konuları açıp artılıyorum

adam her akşam biftek yemiyor o amerikadaki dublex evlerde yaşamıyor 200 ekran televizyonu 4080 ekran kartı yok

ama adam yediği yemeklerle , o küçük ve huzurlu odasında kendine güzel bir mekan hazırlamış hocam yanında da PC konu dışı gibi kültürel bir platform var zaten internet ile istediğin dünyaya gidebiliyosun yemeğin yatağın var forumda boşunu da yapiyor hayatı fazla takmıyor adam ve hayvan gibi mutlu

yemin ediyorum forumda kıskandığım tek kişi varsa o da şoraydır . tam hayalimdeki hayatı yaşıyor adam. zengin değil ama HUZUR var

parası olup da o mutluluğa erişemeyen bi sürü insan var bu ülkede

• Anı yaşamak çok önemli biz anı kaçırıyoruz
    Bir daha 26 olmayacaksın
    Bir daha bu güne geri dönemeyeceksin
    Onun için anı yaşamak gerek ama bilinçsizce değil
    Her şey zamanında güzel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fırsat verme göz yaşlarına  

MuzikPlayyoutube
    Ajda Pekkan - Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile (Official Audio)
    https://www.youtube.com/watch?v=G81e4utp3Mo&list=RDG81e4utp3Mo&start_radio=1
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Ahmet Atmacayoutube
    dünya boştur lo
    https://www.youtube.com/shorts/BKzsHB-0lDU

• hocam geçmiş olsun oncelikle ve şunda haklısın amerika falan bizler için hayal artık asla oyle bir hayata sahip olamayacağız

onun için kendi içimizde mutlulugu bir şekilde bulmaliyiz hocam gercekten cozum bu

ve bunu başarabilen forumda tek kişi var şu an tahmin et kim hocam ?

şoray

adamın her akşam açtıgı konuları açıp artılıyorum

adam her akşam biftek yemiyor o amerikadaki dublex evlerde yaşamıyor 200 ekran televizyonu 4080 ekran kartı yok

ama adam yediği yemeklerle , o küçük ve huzurlu odasında kendine güzel bir mekan hazırlamış hocam yanında da PC konu dışı gibi kültürel bir platform var zaten internet ile istediğin dünyaya gidebiliyosun yemeğin yatağın var forumda boşunu da yapiyor hayatı fazla takmıyor adam ve hayvan gibi mutlu

yemin ediyorum forumda kıskandığım tek kişi varsa o da şoraydır . tam hayalimdeki hayatı yaşıyor adam. zengin değil ama HUZUR var

parası olup da o mutluluğa erişemeyen bi sürü insan var bu ülkede

• Hocam bence şoroş içinde derin ızdıraplar taşıyor ama kimseye belli etmiyor

Şukunu verdim güzel yazmissin okkkkkkkkkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 5 Temmuz 2024; 0:3:55 >
  • Zurnalog kullanıcısına yanıt

foruma girip dalgamızı buluyoruz dogrudur  

epsilonun haksız oldugu bir konu gösteren olmadı daha  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden mutlu yada huzurlu olarak tanimlar misin kendini?

En az son 6 ay mutlu ve huzurlu olman lazim ama bir günlük mutlulugun cok yolu var

• Zurnalog kullanıcısına yanıt
    instagram
    gilly on Instagram: "Travel To Europe With Me 🚐🌍 #vanlife #travel #camper"
    https://www.instagram.com/reel/C8kklbWM2bQ/?igsh=aGdsOGxmZWN0ZGgz

Asla şöyle bir hayatımız olmayacak değil mi hocam?

Çünkü benim dedem İngiliz Tom amca değil boşunda boşu bi tip süpürge sakalını ...

• Uppul pain

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.