Şimdi Ara

Maddi imkansızlıklardan dolayı üniversiteyi bırakma kararı aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Durumumuz çok kötüye doğru gidiyormuş. Ben de bu yıl antalyadan eskişehir osmangazi üniversitesine adım atmıştım daha önce açtığım konulardan bilen bilir. demin kız kardeşim aradı 'abi sen para istesen evi satacak duruma geldiler durumumuz çok kötü' diyerekten. babama 2 gün önce sorduğumda çaktırmamaya çalışsa da anlamıştım birşeylerin ters gittiğini. önceden de dediğim gibi çalışacaktım okul saatleri yüzünden çalışamıyorum. içimi dökmek için açtım bu konuyu allah kimseyi parasızlıkla sınamasın.

• ünüversitenin hiç bir faydası yoktur herkes torpille işe giriyor
    bir tanıdık bulur yanında çalışırsın zamanla maaşın artar sorun değil,okumak gereksiz zaten
  • herkesin durumu aynı dostum türkiye şartları mağlum keşke ailenin yanında bir üniversiteye gidebilseydin
  • Allah yardimciniz olsunda sen kendi masraflarini karsilasan part time çalisip ailene yük olmasan belki daha iyi olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi işini mi yapıyor baban,yoksa işçi,memur vb.filan mı?

• Burs falan ayarlanabilse keşke bence bırakma dondur.bi işe gir bisene paranı biriktir kaldığın yerden devam et

• Ben de eğer başka illerde (İstanbul da dahil) tıp kazanırsam gidemeyeceğim. Allah senin de benim de bizim durumdaki herkesin de yardımcısı olsun hocam. Gerçekten zor iş.

Sırf bu yüzden sürekli küfür ediyorum hükümete. O kadar kişi hiç hak etmediği parayı alır çocuğunu istediği gibi okutur o kadar milletvekili oğlu torpille ve altında arabasıyla üniversiteye gider. O kadar sözde müzikçi popçular hiç sıkıntı çekmezler. Ama olan bizim gibilere olur. O tatlı su Müslümanı vekillerin, sırf bu yüzden iki elim yakasında olacak öbür dünyada. Ben de içimi dökmek istedim amacım siyasete çekmek değil. Allah yardımcın olsun hocam yazılacak çok şey var ama boşa gidiyor. İnşallah hakkında hayırlısı olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dhfade kullanıcısına yanıt
    emekli kardeşim.
  • Kardeşim kredi almıyormusun ? Ayrıca eskisehirde cok kolay birşekilde çalışabilirsin.ailenin durumu sıkışık olabilir herkeste sorun var ama hem okuyup hem çalışabilirsin.Bence hemen bırakma bunu bir dene. Osmangazide 1. öğretimrsen dersler 17de biter. 2. öğretim 17 de başlar.Buna göre durumunu ayarlamalısın
  • kredi falan al burslara başvur kyk ya gir karın tokluğunada olsa üniversiteni oku. gezmeyeceksin dışarıda belki ama emin ol babasının parasıyla altında bmw ile okula gelen birine göre çok daha güçlü olacaksın. bilmiyorsun etmiyorsun deme bizzat kendim yaşadım benzer bir durumu ailemden zırnık para almıyorum. krediyi de işe girince ödersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEÇİLMİS KİSİ

Burs falan ayarlanabilse keşke bence bırakma dondur.bi işe gir bisene paranı biriktir kaldığın yerden devam et

katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

ünüversitenin hiç bir faydası yoktur herkes torpille işe giriyor
    bir tanıdık bulur yanında çalışırsın zamanla maaşın artar sorun değil,okumak gereksiz zaten

Dedi üniversiteye gidemeyen veya dandirik bir bölüme girip kendini avutan kişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musbab

Kardeşim kredi almıyormusun ? Ayrıca eskisehirde cok kolay birşekilde çalışabilirsin.ailenin durumu sıkışık olabilir herkeste sorun var ama hem okuyup hem çalışabilirsin.Bence hemen bırakma bunu bir dene. Osmangazide 1. öğretimrsen dersler 17de biter. 2. öğretim 17 de başlar.Buna göre durumunu ayarlamalısın

kredi için başvuru yapmıştım fakat ocaktan sonra vereceklermiş maalesef. ben kendime bakmasına her türlü bakarım 20 lira ile 8 gün idare ettim fakat ailem ne olacak?
  • dandik bir bölümde okuyorsan bırak ama bölümün iyiyse devam et.
  • okulu dondur bir işe gir

• Allah yardimcin olsun . 1.7milyara ak saray otururlar olan yine her zamanki gibi garibana olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse kredi demesin resmen kredi almak öğrenciye yardım değil bildiğin kazıktır!!aldığın parayı üstüne faizle geriye ödüyorsun 'Bankadan ne farkı kaldı??'Her öğrenciye olmasada en azından başarılı öğrenciye burs verilmesi lazım.Bunların amacı o değilki bildiğin yardım adı altında öğrencileri genç yaşta borçlu çıkarıyorlar.

edit:Senin durumun için son çare kredi ise mecbursan almalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 6 Kasım 2014; 19:33:26 >
  • bırak okumayı git çalış vergi ver devlete suriyeliler okusun

• Yetenekli olsak bile maddi imkansızlıklardan dolayı okuyamıyoruz ne yazık ki sadece zenginin evladı yüksek yerlere geliyor nerede hak adalet? Yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mew The Legend

quote:

Orijinalden alıntı: Musbab

Kardeşim kredi almıyormusun ? Ayrıca eskisehirde cok kolay birşekilde çalışabilirsin.ailenin durumu sıkışık olabilir herkeste sorun var ama hem okuyup hem çalışabilirsin.Bence hemen bırakma bunu bir dene. Osmangazide 1. öğretimrsen dersler 17de biter. 2. öğretim 17 de başlar.Buna göre durumunu ayarlamalısın

kredi için başvuru yapmıştım fakat ocaktan sonra vereceklermiş maalesef. ben kendime bakmasına her türlü bakarım 20 lira ile 8 gün idare ettim fakat ailem ne olacak?

Memleketine dönüp çalışıp ailene yardımda bulunacaksan farklı.Ben ailen seni okutamıyor o yüzden okulu bırakmayı düşünüyorsun sandım.Eskisehirde yine çalışıp ailene destek olabilirsin.Madem 20 lirayı o şekilde idare edebiliyorsun.En azından ocaktan sonraya kadar birşekilde sabret.Zaten krediyi ilk aldığında toplu para geçecek eline.Ben okulunu bırakmanı istemem açıkcası.En kötü 1yıl yada yarım dönem dondur git yine ailene yardımcı ol tekrar gel.Okulunu bir şekilde bitirmeye çalış kardeşim o senin geleceğin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.