Şimdi Ara

SAĞLIK SEBEBİNDEN DOLAYI ASKERE GİTMEK İSTEMİYORUM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
10.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar dız kapaklarımda bulunan ve hıcbır doktor tarafından cozumu olmayan bır saglık sorunum var. Kesınlıkle egılemıyorum dız cokemıyorum secde edemıyorum merdıven ınıp cıkamıyorum sıddetlı agrılar ve cok gurultulu çıtırdamalar gelıyor dız kapaklarımdan. Kemıklerım arasındakı kıkırdaklar parcalandıgı ıcın kemıkler gun gectıkce törpü görevı gorerek sınırlerı parcalamaya yaklasıyor. Doktorların dedıgı elınden gelse evınden dısarı cıkma dıyorlar. Bu sebepten dolayı askere gıtmekten cok korkuyorum .Cunku doktorlar sakat kalıcaksın bu gıdısle dıyolar. He sorun askerlık degıl alaturka tuvaletler. Korkulu ruyam olmaya basladılar. Acaba çürük raporu alabılırmıyım ? Bunu nerden ogrenebılırım ? Ve en onemlısı duydugum bır bılgıye gore curuk raporu alıp alamayacagımı soleyecek heyete geldıgımde gerı donusu olmuyormus yanı vermezlerse tecıl hakkım kalmıyormus dırek askere alıyolarmıs bu dogrumu ? Lutfen sızden acıklayıcı bır bılgı ıstıyorum. Sımdıden herkese tesekkurler...

• muayeneye gittiğininde durumunu açıkca belirt. daha önce hastaneden aldığın röntgen, mr vs. felan varsa da götür.

bu kadar kafana takma dostum, askere yollasalar bile orada spor yapamaz raporu alırsın (böyle bir şey varmış diye duydum) olur biter.

ama çürük raporu almak pek kolay değil yani baya bi uğraştırırlar..
  • arkadasım cecabın ıcın cok tesekkurederım .O dedıgını bende duydum spor olayını . Ama keske spor yaptırsalar ama alafranga tuvalet yapsalar :) bende yaptırabılırım. Ama benım korkum alaturka tuvaletler cunku kesınlıkle egılemıyorum...
  • askeriye de en kral doktorlar mevcut zaten.

eger anlattıgın kadar varsa tabii ki sana çürük verirler.
    olmadı hava değişimi ala ala askerligin biter..

yarım yamalak bi asker yükten başka bişey degildir bunu unutma..
  • söylediğine göre sorunun çok büyük Allah şifa versin diyelim öncelikle.
    sen durumunu iyice anlatacaksın,ne kadar belgen röntgenin varsa göstereceksin gerisi onlara kalmış.
  • anlattığın derce ciddi sağlık sorunun varsa kimse seni askere almak için cabalamaz.
    basına bir mesele gelse sana saglam raporu verenler sorumlu olur cünkü.
    askerdeyken baslayan menisküs sorunu yüzünnden iki kişi erken terhis edilmişti bizim alayda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

arkadasım cecabın ıcın cok tesekkurederım .O dedıgını bende duydum spor olayını . Ama keske spor yaptırsalar ama alafranga tuvalet yapsalar :) bende yaptırabılırım. Ama benım korkum alaturka tuvaletler cunku kesınlıkle egılemıyorum...

ASY(ağır spor yapamaz) raporu da senin bir işine yaramaz ki.
    hadi spor derslerine girmedin diyelim,onun dışında daha bir sürü eğitim sırasında çömelip kalkacaksın yeri gelecek sürüneceksin,kendini yere atacaksın.

anlattığın bir rahatsızlıkla askerlik temel eğitimi alman bile mümkün değil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkese cevapları ıcın cok tesekkuredıyorum. Bır cagresıne bakacagım artık...
  • merak etme dostum eğerki olursa zaten ilk muayenede çürük alma şansın çok yüksek birazcık git gel yaparsın heyete girdikten sonra iş biter. askerde bacaklar ön planda koşu çök kalk her türlü hareket seni zorlayacaktır. eğer dediğin gibi kötü durumda isen emin ol göndermezler
  • Hocam ne yap et, elinde durumunu kanıtlayan belge bulundur. Milleti inandırmak için 40 değil 4 takla atarsın, daha az sıkıntı yaşarsın. Muafiyet için bişey söyleyemicem ama şansını da sonuna kadar zorla. Belki heyette sapasağlam der gönderirler ama belki gittiğin birlikten geri gönderirler seni, hiç belli olmaz. Zaten problemin de kronikse ve tedavisi yoksa, eninde sonunda bi hal çaresine bakacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: attila_khan
    merak etme dostum eğerki olursa zaten ilk muayenede çürük alma şansın çok yüksek birazcık git gel yaparsın heyete girdikten sonra iş biter. askerde bacaklar ön planda koşu çök kalk her türlü hareket seni zorlayacaktır. eğer dediğin gibi kötü durumda isen emin ol göndermezler

Aynen valla benim sorunum olmadığı halde yat kalklar sırasında dizim bir şişti davul gibi 2 gün yataktan sadece wc ye o da zorla bazen destek alarak gittim,Allahtan düzeldi de tekrarlamadı rahatça tamamladım.

Bacaklar çok önemli ve arkadaş çok önemli bir sorunu dile getirmiş evet belki sana göre yapılacak bir işte bulabilirler ama wc inanılmaz problem o ayağımı kıramadan nasıl yamuk yumuk kaldığımı iyi bilirim dediğim gibi ben sadece 2 gün bu çileyi çektim ilaçlar falan dinlenmeyle geçti ve tekrarlamadı.Senin durumun daha ciddi ve kalıcıysa kesinlikle bunu ihmal etme ve kanıtla.

• Alaturka tuvalette kaç kişi eğilirek yapıyor sanıyosun?
  • anlattığın gibi ise kesin çürüksün arkadaşım geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dikkat Haber

Alaturka tuvalette kaç kişi eğilirek yapıyor sanıyosun?

Ayakta sıçılıyoda bizmi yanlış biliyoruz.
  • arkadaslar merhaba... ben de 2009 nisan ayında bi trafik kazası geçirdim. kalçamdaki eklem 5 parçaya bölündü ve omuzlarımdaki köprücük kemiklerim kırıldı. 2009 yılındaki muayeneye koltuk değneklerimle gittim ve 1 yıl erteleme aldım. 2010 yılındaki muayeneye ise yürüyerek gittim. koltuk değneği falan yoktu. şimdi bile herhangi bir 2 kg lik bişey taşıyamıyorum omuzlarımdan dolayı. alaturka tuvalete malesef tuvaletimi yapamıyorum, ayak tırnaklarımı hala kesemiyorum, eğilirken inanılmaz ağrılar başlıyor. kalçamda 2 adet vida var. ameliyatımı yapan doktor vidaların kireçlenmeye sebep olduğunu ve eklemlerde hala acıklık olduğunu soledi. 2010 yılında doktor ilk önce askere gideceksin spordan muafsın dedi. bende durumu acıklayınca 1 yıl daha erteleme verdiler. hatta benim önümde 2 kolunu kırmış daha sonrada iyileşmiş kişiye muaf verdiler ama beni askere göndereceklerdi. bu yıl gideceğim ama ne yapacaklarını bende cok merak ediyorum...

• Muayene sırasında doktora belirtirsin onlar da hemen elverişlidir raporu vermiyor zaten
    Seni en yakın Askeri Hastahanesine sevk ederler orada detaylı muayene olursun.

Heyete çıkarsın kararın açıklanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [topal]solucan

quote:

Orijinalden alıntı: Dikkat Haber

Alaturka tuvalette kaç kişi eğilirek yapıyor sanıyosun?

Ayakta sıçılıyoda bizmi yanlış biliyoruz.

örnekleri var https://www.youtube.com/watch?v=Q5A0bYA3WZ4

• Konum hortlayıp durmuş ama girmişken görenler için yazayım dedim. Ben dizlerden uğraşırken çürüğü kilodan aldım. 5 sene süründükten sonra 2014 ocak ayında çürüğü elime aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.