Şimdi Ara

hayatım çok berbat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle selam dh abileri kardeşleri.ya hayatım o kadar boştan ki anlatamam. okul,aşk,para sanırım ilk defa böyle bir şey yazacağım hepsini okuyup lütfen bir cevap yazın.

7-8 yaşındayken annem beni terk etti.babam ve 2 tane abim ile kalıyorduk babam inşaat sektörü ile uğraşıyordu bu yüzden Muğla'daki şantiyeye gidip geliyordu bazen Antalya'ya geliyordu.en büyük abim cengiz ise askerdeydi ortanca bana bakıyordu sürekli dövüyor sürekli işgence uyguluyordu.ama ben bunu babama ve kimseye söylemiyordum.çok içime kapanık bir çocuktum ne bir sevgilim ne de bir arkadaşım vardı hiç kimse benimle arkadaş olmuyordu içimden olmassanız olmayın dıyordum.abim arkadaşlarıyla evde madde içip beni dövüyordu sürekli ben ise birşey demiyordum bulaşık,çamaşır asmak ve bir çok işleri bana yaptırıyordu 9-10 yaşındaki çocuk bunlardan ne anlayabilirdi ki sırf babama söylemiyordum abimi dövmesin diye.bu yaşıma kadarda hiç söylemedim.ama en büyük abim böyle değildi.çok severdim sürekli beni sever bana hizmet vs. ederdi.annem hala ortada yoktu.en büyük abim şantiyemizde trafik kazası geçirerek vefat etmişti annemiz yoktu hala ortada sonra ortanca abim sürekli madde içiyor sürekli kendini her gün kötüye götürüyordu babamın işleri çok berbat gidiyor ekmeğe muhtaç kalıyorduk.. şimdi abim maddeyi biraktı babamın işleri düzeliyor ama hala annemiz yok. fakat benim ne hala arkadşaım var ne de bir anne sevgisi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım çok monoton
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.