Şimdi Ara

Hayatımda böyle kota görmedim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 gün oldu ve interneti doğru düzgün kullanmıyorum sadece günlük dizi vs.Bugün baktım 600gb olmus indirdiklerim.Ne yapmaya calısıyor bu ttnet.Kesinlikle wifi şifresini de kıramazlar.İnsallah faturaya bişey yansımaz.Kullandıgım 8mbit 50gb akk yalın internet sınırsız.

Hayatımda böyle kota görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decter -- 19 Şubat 2014; 2:41:51 >

• decter D kullanıcısına yanıt
    600 gb az değil hocam, kendinden bu kadar eminsen ya sistemde hata var ya da şifreni kırmışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wızard06

600 gb az değil hocam, kendinden bu kadar eminsen ya sistemde hata var ya da şifreni kırmışlardır.

Ya istiyosa 5tb olsun faturaya bişey yansımasında baska bişey istemiyom.
    bir şey olmaz sınırsızsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsO6

bir şey olmaz sınırsızsa
    Sınırsızda faturana ek bir ücret yansımaz, akk yi aştığın zaman sadece hızın yavaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: decter

17 gün oldu ve interneti doğru düzgün kullanmıyorum sadece günlük dizi vs.Bugün baktım 600gb olmus indirdiklerim.Ne yapmaya calısıyor bu ttnet.Kesinlikle wifi şifresini de kıramazlar.İnsallah faturaya bişey yansımaz.Kullandıgım 8mbit 50gb akk yalın internet sınırsız.

Bi kere anlattıklarından belli ki Wifi şifreni birileri biliyor ve ne kadar Download işi varsa senin internetten halletmiş internet kullanım şeklini söyleyince ortaya bu çıkıyor.. 600 gb dediğin şey Koskoca bir bilgisayarın Toplam Harddisk kapasitesine eşit.. Biri internetine sizmiş bu çok belli.. Hee isterse 5 tb indirsin demişsin ama eğer olurda o kişi senin internetin üzerinden yasadışı bişeyler yaparsa onu değil Gelir seni bulur seni yaka paça götürürler bu kadar Geniş olmayın biraz hakkınızı koruyun.. Herşeye fatura diye bakmayın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

17 gün oldu ve interneti doğru düzgün kullanmıyorum sadece günlük dizi vs.Bugün baktım 600gb olmus indirdiklerim.Ne yapmaya calısıyor bu ttnet.Kesinlikle wifi şifresini de kıramazlar.İnsallah faturaya bişey yansımaz.Kullandıgım 8mbit 50gb akk yalın internet sınırsız.

Bi kere anlattıklarından belli ki Wifi şifreni birileri biliyor ve ne kadar Download işi varsa senin internetten halletmiş internet kullanım şeklini söyleyince ortaya bu çıkıyor.. 600 gb dediğin şey Koskoca bir bilgisayarın Toplam Harddisk kapasitesine eşit.. Biri internetine sizmiş bu çok belli.. Hee isterse 5 tb indirsin demişsin ama eğer olurda o kişi senin internetin üzerinden yasadışı bişeyler yaparsa onu değil Gelir seni bulur seni yaka paça götürürler bu kadar Geniş olmayın biraz hakkınızı koruyun.. Herşeye fatura diye bakmayın...

yasadışı ne yapacak arkadaşım.Banka mı soyacak.Benim şifreyide kırması için ayrıca dünyanın en iyi hackerıda olsa kıramaz şifremi.O kadar güveniyom şifreme :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence bilgisayarında virus var hocam benimde yıllardır kullandığim 4 gb vınn var. Cok yogun kullanmıyorun sadece disarda iş icin o nedenle 30 gun cok rahat yetiyordu. Gecen gun 1 gunde 4 gb kotam doldu. Hemde video izlemeden. Muhtemelen virus var dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.forest

Bence bilgisayarında virus var hocam benimde yıllardır kullandığim 4 gb vınn var. Cok yogun kullanmıyorun sadece disarda iş icin o nedenle 30 gun cok rahat yetiyordu. Gecen gun 1 gunde 4 gb kotam doldu. Hemde video izlemeden. Muhtemelen virus var dediler.
    Tüm mahalle birleşsek o kadar şey indiremeyiz :)
  • Sistemde hatadan dolayı olabilir

• arkadaşım derhal şifreni değiltir.
    harf rakam sembol karışık bir şifre yap.
    yasadışı neler yapılmazki....
    yanarsın....

• quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

arkadaşım derhal şifreni değiltir.
    harf rakam sembol karışık bir şifre yap.
    yasadışı neler yapılmazki....
    yanarsın....
    Bende 3 günlük ttnet üyesiyim aldığımdan beri 2 bölüm dizi izledim ve online fifa oynadım sadece . Kota sorguladığımda 30 gb a yaklaşmış modemin kablosuz bağlantısını ilk kurulumda kapattım enthernet ile kullanıyorum. Ekstra kota ücreti ödemiyorsanız fazla kale almayın bu kota işi rasgele yapılıyor bundan önceki tarifemde kotayı 10 katı geiçtiğim halde hızın düşürülmediğine daha ilk günlerde geçmediğim halde hızın düşürüldüğüne çok şahit oldum. İnternetten suç işleselerde sıkıntı olmaz bağlantı senin adına olsada senin makinenden suç işlenmiyor hiçbirşey idda edemezler böyle bir durumda.

• asıl mesele şurda 3 mbps ile nasıl bir azimki bu 600 gb kota ya gitmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

asıl mesele şurda 3 mbps ile nasıl bir azimki bu 600 gb kota ya gitmiş

resmide ekledim bende anlamadım 3mbit ile nasıl bu kadar iniyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decter -- 19 Şubat 2014; 2:42:38 >
    wps açığını bir araştır kaç saniyede kırıldığını görürsün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

hocam hiç bir şekilde giriş yok geçirmiş işte ttnet sitemlerinde büyük hata var.Hakkımı ben helal etmiyom ya bu kadar para ödüyoruz yazıklar olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

hocam hiç bir şekilde giriş yok geçirmiş işte ttnet sitemlerinde büyük hata var.Hakkımı ben helal etmiyom ya bu kadar para ödüyoruz yazıklar olsun.

Alıntıları Göster
    vpn ye falanmı yönlendirmişler acaba okdar akış olmuş imkansız yani okdar gb olması ama önceki aylardada o civarda bence senin neti baya 15 katlı apartmanda kullanıyonuz

• quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

vpn ye falanmı yönlendirmişler acaba okdar akış olmuş imkansız yani okdar gb olması ama önceki aylardada o civarda bence senin neti baya 15 katlı apartmanda kullanıyonuz

Alıntıları Göster
    ben bunun sistem hatası olduğunu düşünmüyorum. upload ve download her ay için bir uyum içinde. birde 600 gb bundan para kazanan internet cafe vb mekanlar için hiç sorun değil. hiç kasmadan 15 günde 200 gb'yi görmüşlüğüm var.
  • quote:

quote:

quote:

yasadışı ne yapacak arkadaşım.Banka mı soyacak.Benim şifreyide kırması için ayrıca dünyanın en iyi hackerıda olsa kıramaz şifremi.O kadar güveniyom şifreme :D

Bir ornek vereyim;

Hattini kullanan kisi caldigi bir kredi karti ile alisveris yapsa; yaptigi alisveris de takip edilemeyecek birsey olsa yani urunun nereye ulastigi bilinemese, mesela online oyunlarda sanal para alsa ve pin kodlarini sadece kaydetse; bir yere girmese. calinan kartin sahibi sikayetci olsa, savcilik alisveris yapilan siteden erisim kayitlarini istese; operatorun de ip adresinden musterinin adres bilgilerini verse. senin internet baglantindan yapilmis olan bu hirsizligin sorumlusu dogrudan sensin, sifrem kirildi savunma olarak kabul edilmez, cezasi da para cezasi filan degildir, direkt nitelikli dolandiriciliktan dava acilir, istersen cezasinin ne oldugunu internetten kontrol edebilirsin.

Veya;
    Senin baglantin uzerinden birisi girip X sahsina ana avrat kufretse, hakaretler yapsa, yada senin baglantin uzerinden gizli belge sizdirsa. 1. dereceden supheli olarak yargilanirsin, devlet sirrini ifsa etmenin cezasini, sahsa hakaretin cezasini internetten ogrenebilirsin.

Ustte arkadaslarin dedigi gibi, bu konularin farkinda olun. Bilgisayariniza giren bir trojan sadece bilgisayarinizi yavaslatmaz, sizi uluslar arasi bir sucun parcasi haline de getirebilir. Bu yuzden aman antivirus nedirki, firewall nedir ki diye bosvermeyin sakin.

• quote:

Orijinalden alıntı: zengier

quote:

quote:

quote:

Bir ornek vereyim;

Hattini kullanan kisi caldigi bir kredi karti ile alisveris yapsa; yaptigi alisveris de takip edilemeyecek birsey olsa yani urunun nereye ulastigi bilinemese, mesela online oyunlarda sanal para alsa ve pin kodlarini sadece kaydetse; bir yere girmese. calinan kartin sahibi sikayetci olsa, savcilik alisveris yapilan siteden erisim kayitlarini istese; operatorun de ip adresinden musterinin adres bilgilerini verse. senin internet baglantindan yapilmis olan bu hirsizligin sorumlusu dogrudan sensin, sifrem kirildi savunma olarak kabul edilmez, cezasi da para cezasi filan degildir, direkt nitelikli dolandiriciliktan dava acilir, istersen cezasinin ne oldugunu internetten kontrol edebilirsin.

Veya;
    Senin baglantin uzerinden birisi girip X sahsina ana avrat kufretse, hakaretler yapsa, yada senin baglantin uzerinden gizli belge sizdirsa. 1. dereceden supheli olarak yargilanirsin, devlet sirrini ifsa etmenin cezasini, sahsa hakaretin cezasini internetten ogrenebilirsin.

Ustte arkadaslarin dedigi gibi, bu konularin farkinda olun. Bilgisayariniza giren bir trojan sadece bilgisayarinizi yavaslatmaz, sizi uluslar arasi bir sucun parcasi haline de getirebilir. Bu yuzden aman antivirus nedirki, firewall nedir ki diye bosvermeyin sakin.

Alıntıları Göster
    3 mbit ile saatte 1gb veri indirilebilir
    1 günde 24 gb
    17 günde 408 gb

600>408 =

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.