Şimdi Ara

Hayatımda ilk defa bir sistem topladım nasıl olmuş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne gibi sorunlar yaşadınız 2600x ile bende bu 2600/x yada 1600 serisi alicam pişman olmak istemem
    Ayrıca size fanboy demelerinin sebebi ortaya bir sebep sunmadan AMD alınmaz Intel al demen sebep belirtirsen belki sana hak verebilirler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adanavalısi kullanıcısına yanıt
    Kasanın soğutması nasıl kaç fan var ve ön tarafı mesh panel mi?

• Mert Ali C M kullanıcısına yanıt
    Ön taraf ızgaralı ve 3 fanlı, arkada tek egzoz fanı var. İşlemcide stok fan bulunuyor. Yanı temperli cam, üstte de ızgarası var.

Anladım haklı olabilirsiniz aynı işlemci ile rx570 8gb kullanan arkadaşım var oda ısınmadan şikayetçi ucuz bir kule tipi CPU sogutucu ve üst tarafa 2 egzoz fanı ile sorun çözülebilir gibi ama bilemiyorum tam olarak

• ben ev kullanıcı olarak memnun olmadığımı belirttim hocam. Oyun oynar birkaç program kullanırım. intelden hatta 4. nesilden i5 4440 daha fazla memnundum. Ben performansını beğenmiyorum. stok fanla sistem boşta iken 60 dereceleri görüyor sistem. Oyunlarda istediğim performansı alamıyorum. bunlar yani teknik bilgilerle işim olmaz kullanıcı oalrak fikrimi söyledim. tercih sizin.

almak isterseniz satabilirim 2600x b450 plus gaming

Ona ayıracağınız bütçe ile intelden daha stabil bir işlemci alabilirsiniz. Güç tüketimi ve ısınma olarak intel daha iyi.

• astalawistaa kullanıcısına yanıt
    Sıcaklık konusunda haklısınız çok şikayet var o konuda gerçekten işlemci için bütçem 800-900tl civarı ve İstanbul Avrupa yakasında almam gerekiyor şartlar uygun mudur sizin için bilmem ayrıca sistemi dizmeye başlamadım işlemciyi 2.el alacağım için sona bırakma taraftarıyım daha çok

Doğrudur hocam ama beni Intel düşük chipsetlerdeki ram kısıtlaması ve dakka başı soket değiştirmesi beni intelden soğutuyor ben ailemden ötürü pek sık bilgisayar değiştirmeyen biriyim 10 senelik core 2 quad işlemcili sistem kullanıyorum ve alacağım sistemde güncellik konusunda ileriye dönük olsun isterim

• Anlıyorum, ben de o düşünceyle ryzen almıştım. Yine de 16 gb ramli, işlemcisi iyi bir sistem toplarsanız uzun süre zaten ekran kartı dışında bir parça değiştirmenize gerek kalmaz.

Anladım 1400-1500 TL ye işlemci+ anakart bulabilirsem iyi düşünebilirim öneriniz varmı bu bütçede işlemci ikinci elde olabilir

Piyasayla hiç alakam yok şu aralar, üzgünüm.

Sorun değil ben bı 10100f veya 10400f bakım

Bir baktım 2.el işlemci fiyatları i3 10100f 900tl den başlıyor bu fiyata zorlarsam ryzen 5 2600 alabilirim anakartta sıfır 700 den başlıyor 500 e b450m anakartlar mevcut ki ben i3 yerine ryzen 5 tercih ederim

• lBaBaCaNl kullanıcısına yanıt

1650super rdr2'yi 1080p monitörde orta ayarlarda oynatmıyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinerji.gen.tr
    Sinerji Aurora Intel Core i5 10400F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX2060 EVGA [Gaming PC]
    https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-aurora-intel-core-i5-10400f-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-rtx2060-evga-gaming-pc-p-40010

reklam yapmak gibi olmasın o sisteme 5 atar

• ilk defa toplanmis bir sistem gibi olmus, sen acilmis konulari biraz gezin, bak bakalim digerleri 10bine neler topluyor. korkma baskasina bakarsan kopya cekmis sayilmayacaksin, ayip degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.000 1650 süperli sistem toplasaydım utanarak oyun oynardım.

• Mxsr kullanıcısına yanıt
    Detayları düşürerek 50-60 fps ile oynayabilirsin ama rdr2 gibi bir oyunu detaysız oynamak olmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.