Şimdi Ara

Hayatımda ilk defa bir sistem topladım nasıl olmuş (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sarilaci1928

sinerji.gen.tr
    Sinerji Aurora Intel Core i5 10400F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX2060 EVGA [Gaming PC]
    https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-aurora-intel-core-i5-10400f-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-rtx2060-evga-gaming-pc-p-40010

reklam yapmak gibi olmasın o sisteme 5 atar

psu ve anakart hariç güzel sistem

• eger 10 bin tlye her şey dahil(monitör,ekipman) bir sistem arıyorsanız sahibinden veya dhye bakın.sadece kasaysa hazır sistemlere yönelin

• Herkese çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz iyi akşamlar dilerim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Usta bu sistemle aynı belkide daha iyi performansı verecek Xbox series s alsan 3,700 küsüre daha mantıklı olur bence. 10.000 k verip rtx ekran kartı koymamak bence yanlış hazır sistemleri kovala puan kampanya rtx li kart denk getirmeye çalış. Konsol tavsiye etmem biraz saçma olabilir ama oyun için baya mantıklı oluyor game pass filan da var bıkana kadar oynarsın mis gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bot Player Tr -- 26 Temmuz 2021; 14:48:16 >
  • adanavalısi kullanıcısına yanıt

kapalı dolabada koyuyordur... sonra stok fan ile kullanıyor...

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt
    Stok fan var ama kasanın etrafı tamamen açık. Hatta genelde bulunduğu odada klima çalışıyor. Zaten çalışmasa muhtemelen pc aşırı ısınıp kendini kapatacak.

• adanavalısi kullanıcısına yanıt

kapak açık mı egsoz fanı dışarı üfleyecek öndeki fanlar içeri üfleyecek...

Hocam fanların yönünde bir problem yok. Kasada fan sayısı, ızgara sayısı gayet yeterli, temizliğine de dikkat ediliyor. Giriş çıkışları engelleyecek herhangi bir engel de bulunmuyor etrafında. İşlemcinin kronik ısınma sorunu var bildiğim kadarıyla.

• R5 3600- İ5 10400f ve İ5 11400f işlemcilerden biri olabilir.

Amd Ryzen5 3600 vs. gibi işlemcilerin AM4 soket olması büyük avantaj ve B450 ve B550 gibi gayet ucuz anakartlar ile ilerde geliştirmeye açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 4 Eylül 2021; 18:39:6 >
    İnanın 3600 için stok soğutucu yetmiyor aynı işlemci arkadasimda da var vatan dan toplattı ben undervolt yaptım üste ek bir fan taktım anca o şekilde az çok duzeltebildik anakart durduk yere biosta bile 1.42v voltaj verince işlemci ısınmaya haklı sadece 1 tane fan ve undervolt ile 4.2GHz 1.3v ile 10-15 derece civarında soğutmayı başardım sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert Ali C -- 4 Eylül 2021; 21:37:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.