Şimdi Ara

hayatımda ilkez motor alcam tafsiyeler lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilkkez bi motor almak istyiyorum scooter alcam şuanda aklımda honda pcx var birde yamaha x-max 250 boyum 1.75 kilom 100 yaş 25 bütce 5000 tl ye kadar kullanım amacım şehiriç, yakın mesafelere gidip gelme ikinci el alıcam zaten motor az çok kullandım bikaçkere kullanabilirim yani ama ne alacağıma karar veremedim bir türlü yardımcı olursanız sevinirim saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkcracker -- 31 Ekim 2013; 11:26:18 >

• koç aynı konudan onlarca var,

eğitim al, ehliyet al, yaşını bekle, bütçeni söyle, kullanım amacını söyle, başlığı türkçe yaz...
  • Daha düzgün bir Türkçe ve küçük harflerle yazmalısınız. Forum kurallarına uymalısınız. Bunun dışın da yaşınız 25 olmuş, daha önce de scooter deneyiminiz var, bütçe de 5000 tl civarın da.. Ehliyet, kask ve koruma işlerine ayrı bir bütçe ayırıp, kalan miktar ile motosiklet düşünün. 125-250 cc arası bir sürü seçenek var. Ben sizin yeriniz de olsam az daha sabırlı olur, biraz daha paramı toparlar en azından bir KTM Duke 125-200 alırdım. Japon derseniz size en uygun ikinci el bir cbf 150 derim. Çin ya da Hindistan malı motosikletlerden mümkün olduğunca uzak durun.Bu bir küçümseme değil ama ve lakin para da kolay kazanılmıyor, can desen bir defa bu dünya'ya geliyoruz. Paradan kısıp can dan çekinmemek ahmaklıktır pardon ama...Bir sene geç başlayın, öz başlayın derim.

Saygılar.
  • Motosiklet alacaksanız bu işlerin içinde olan, kullanan birisiyle yüz yüze sohbet edeceksiniz öyle forum üzerinden olmaz.
  • öyle biri yok işte malesef
  • önce eğitim al, sonra hangi motoru alacağına kendin karar verirsin, burda sormana gerek kalmaz. 5000TL bütçeye o modelleri biraz zor alırsın. Ayrıca kask mont ekipman vs 750-1000TL da oraya ayırman lazım. ayrıca konu başlığını mümkünse düzeltin yoksa silin lütfen, öyle bir türkçeyi ilkokul çocukları bile yazmıyor. Forum kurallarına da aykırı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 31 Ekim 2013; 10:44:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.