Şimdi Ara

Hayatımda iyi giden hiç bir şey yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yok beyler işte. Hani gerçekten yok. Aşırı büyük maddi sıkıntım var. Arkadaşlarımla aram gerçekten çok çok kötü, sürekli dışlanan, istenmeyen, gereksiz kişi oluyorum. Kızlarla aram berbat ötesi. Annemle babam da ayrı anneannemle yaşıyorum aile kavramını da tanımıyorum. Derslerim iyiydi liseye geçtikten sonra baya bir zorlanmaya başladım 2.sınıfım ilk dönem zar zor takdir aldım bu dönemi bomboş geçiriyorum. Matematik bilgim 0 mesela şuan sınava girsem büyük ihtimalle 0-10 arası bir şey alırım. Hayatta ne maddi yönden ne manevi yönden elimden tutan kimse yok. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum bazen diyorum annenin yanına taşın sıfırdan bir hayat kur ama annemle de aram çok kötü sürekli kavga ediyoruz. Babam zaten alkoliğin teki. Arkadaşlarım sürekli dalga geçiyor boş konuştuğumu salak olduğumu söylüyorlar. Bilmiyorum beyler. Çok kötü durumdayım..

• Ders calış. Diğer hiçbir şeyi düşünme sadece derse odaklan. Çünkü seni kurtaracak olan şey bu. Seninle dalga geçen arkadaşlarını da takma, doğru düzgün birilerini bul

İyi bir üniversite, iyi bir iş ve güzel bir gelecek için çalışmak zorundasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mütehassıs kullanıcısına yanıt
    iyi bir üniversitesyi kazanmak amaç olursa aptallıktır bunu türkiyenin en iyi ünilerinden birinde okuyup neredeyse aynı yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum yapması gereken karakterini sorgulamak nelerden hoşlandığını düşünmek ve gelecek 20yıl içinde kendisini nerde hayal ediyorsa o yer için bir amaç edimektir. iyi bir üni iyi bir iş veya çok para mutlu olmanın yolu değil sadece bir uyuşturucudur etkisi geçince dumura uğrarsın .)
  • Bir hobi edinmekle işe başlayabilirsin.

Küçük işlerden keyif almak da gerek.

Kız arkadaş mutluluk için çözüm değildir.

Yaşın çok genç kardeşim değerlendirmen gerek.

Krizleri fırsata çevirmek diye bir şey var.

• masa70 M kullanıcısına yanıt
    Doğru haklısınız ama ben yazıdaki durumdan dolayı bunun üzerinde durdum. Derslerinin kötü olması hayallerini de engelleyecek. Yoksa tabii ki asıl amaç kişinin bir hedef uğrunda çalışması ve bunun yolunda ilerlemesi, dediğiniz doğru

• quote:

Orijinalden alıntı: masa70

iyi bir üniversitesyi kazanmak amaç olursa aptallıktır bunu türkiyenin en iyi ünilerinden birinde okuyup neredeyse aynı yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum yapması gereken karakterini sorgulamak nelerden hoşlandığını düşünmek ve gelecek 20yıl içinde kendisini nerde hayal ediyorsa o yer için bir amaç edimektir. iyi bir üni iyi bir iş veya çok para mutlu olmanın yolu değil sadece bir uyuşturucudur etkisi geçince dumura uğrarsın .)

+1
    Eğer sadece derse odaklanırsa, bütün hırsı, bütün hayalleri bir üniversite bitirip, sonra bir patronun yanında işe girip, aylık 2-3-5-7 bin maaş almak olursa asla mutlu olmaz.Sistemin kölesi olmaya devam eder.Kendi şirketini kurmasını öneririm.

Elbette şuan da yapman gereken ders, ama 7/24 değil.Sosyal hayatında var.Ona da dikkat et."TEK ÇIKIŞ YOLUN DERS" demeye gerek yok.Dersini çalışmalı.Ama sosyal hayatına ayıracağı zamanı, derse ayırmasını tasvip etmiyorum.

Dayan kardeşim, namaz kıl dua et.İnşallah halledersin.
    Şimdi'den iyice çalış, git norveç'e.Orada insan gibi değer görürsün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.