Şimdi Ara

Hayatımdan memnun degilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21 yaşındayım, 3 sene önce 1,5 sene Budapeste'de universite okuyacagim ayagina pederin paralari karilara kizlara yedirdim sonra sıkıldım geri döndüm. Şimdi büyük bir firmada pazarlama proje müdür yardımcısıyım. Maaşım iyi, güzel dostluklarım, arkadaşlıklarım var. 10 ay önce cok sevdigim kız arkadasımdan ayrıldım. Bugün de dogum günüm arkadaslarım bana surpriz yapip eve gelmişler evden içeri girdim herkes karşımda çok mutlu oldum ama hayattan zerre kadar zevk almıyorum. Her imkanım var ama sanki hayat bana boşmuş gibi geliyor. Yaşıtlarım gibi Turkiye'de de üniversite hayatını görmek istiyorum YGS'ye bu sene 4. kez gircem bakalım nolcak hiç de çalışmadım. AÖF'de uluslararası ilişkiler 1. sınıftayım her şeye başladım ama sonunu getiremiyorum. Ben de arkadaşlarım gibi çıkıp okuldan sonra eğlenmek istiyorum 9-6 çalışmak istemiyorum. Her şeyin en iyisine sahibim ama hala hayatımdan memnun degilim sanki istedigim hayat bu degil napsak ben anlamadım ki acaba çok mu rahat batıyor bana anlamadım ki?? NAPALIM YANI NAPSAK NAPSAK?!

• Beynini... Ne hayatlar var adamın yakındığına bak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamaninda yasamissin kari kizla akilini kuklansaydin hala guzel olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana rahatlık batmış kardeş.Baban için ''peder'' gibi kaba ve itici kelimeyi kullanma bence bir daha.Oda yardımı keserse, görürsün.Batacak rahatlıkta olmaz.Tam bunları derken, sende yazmışsın zaten son kısımda aynısını Seninki varlık içinde yokluk gibi birşey olmuş Ya biz ne yapalım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DEPRESYONDAYIM MUTLU DEĞİLİM
    9 yıl önce açıldı
    Babamdan nefret ediyorum yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.