Şimdi Ara

HAYATIMI BİTİRİYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düz lisedeyken bir sene kaldım, diğer sene ailemin boşanması ve bana yüklenmesi ile başarısız olurken zorda olsun geçtim ve ailem beni meslek lisesine aldı hiç istemediğim bir şeyi bana yaptırmaya çalıştılar ilk sene geçtim ve bu sene yine sorunlardan devamsızlıktan kaldım bu sorun değil.
    Ben demiştim " bu okulda yapamıyacağım beni alın diye kendi hayatımı kendim belirlemek istiyorum." diye almadılar ve sonuç ortada babam zaten beni gözden çıkarmıştı, hiç istemediğim bir yaşama sahibim.Mantıklı düşüncem ile bile ailem sayesinde bir şey başaramadım.İkisinede nefret doluyum paraları oldugu halde vermiyorlar hem okuyup hem çalışıyorum ama okul hayatım bitti sanırım
    Derdimi anlatacak kimsemde yok 2 extra ile sahilde kafayı bulmaya çalışıyorum ağlıyorum insanlar garip garip bakıyorlar ne olduğunu ne bittiğini soran yok. Derdimi paylaşamıyorum, kimsenin umrunda değilim ve artık buna son vermek istiyorum ailemin üzüleceğinide hiç sanmıyorum

Derdimi paylaşacak biri olmadığı için sizlere yazıyorum. EĞER BİR AİLENİZ VARSA LÜTFEN SAHİP ÇIKIN ! HOŞÇAKALIN...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aptalca bir şeyler yapma sorun devamsızlıksa müdürle konuş düşürür,diğer sorunlarını okul bittikten sonra kendi ayakların üstünde durarak çözersin insanlar neler yaşıyor çok büyütme ilerde gülersin ciddiyim.
  • Ekstra yetmez aslanım rakı içelim...
  • güzel kardeşim ilk sene sen kendin kalmışssın ama sınıfta! Başarısızlıklarının bedellerini başkalarına mal etme bir kaç sene geçip çevrendeki insanların hayat hikayelerini nerelerden neleri başardığını görünce bu ailem yüzünden başarısız oldum lafları seni bile tatmin etmeyecek

İnsanların sana dertlerini dinlemeye gelmelerini bekleme git okulda mahallede güvendiğin kişiye içini dök bana çıkış yolu diye tavsiye iste!
    Eğer okul defterini kapattıysan kaliteli bir meslekte uzmanlaşmanı tavsiye ederim

Aşçılık,pastacılık,oto motor, vb teknik gerektiren hiç ölmeyen meslekler gibi

zannetmeki iş hayatı okuldan farksız şunu hiç unutma başarısızlıklardan geçmeden başarıya ulaşamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takkeli İkizler.

Zavallı bir insansın herşeyini ailene bağlamışsın. Yaşayıp boşuna oksijeni tükenme öl bence.

Çok yardımcı oldun
  • basarım yardıma .öl git bence de .siz hayat zaiyatısınız arkadaşım.insan hayatta tek başınadır ananı babanı dinlemeyip kendi yolunda gidecektin.herzaman mümkün olmuyor ama mümkün mertebe direneceksin.daha baştan boyun eğen adamlar .sonra döner ...... avuçlar
  • 2 extra ile bu işler olmaz koç....
  • öbür dünyadan kartpostal at bize
  • Ölmüş, dağılın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takkeli İkizler.

Zavallı bir insansın herşeyini ailene bağlamışsın. Yaşayıp boşuna oksijeni tükenme öl bence.

Kardeş, ne bu? Bu hitap ne hatibe ne de hitap ettiğine yakışıyor. Rica ediyorum, ters psikolojidir ya da ne sebepse boş ver, hiç bir faydan yok ama zarar verme ihtimalin yüksek, sen sukunetini muhafa et böyle durumlarda mazallah insanda ki son kalan yaşam damlasını kurutur söylediğindeki sıcaklık. Konu sahibi kardeşe gelirsek, koçum; durumun zor, senden tek bir cümleyi idrak etmeni istiyorum zarardan fayda üret. Bir insan olumsuzluklar içindeki nimet ile çok rahat yaşar, belki tatmin olmazsın bilirim bu çok iştahlı bir dönemdir ama atlatacaksın, sabır ancak ilk adımda gerek, senden imkansızlıklardan imkan üretmeni istemiyorum sadece bu olumsuzlukların sana kazdırdığı faydalara odaklan bu ne işe arar şu işe yarar kardeşim içinde bulunduğun seni daraltan zamanın sen farketmeden geçmesine yarar ve seni olgunlaştırır. Anne babanın ayrılması sende bir kutuplaşma dürtüsü tetiklemiş olabilir, buna izin verme, sen anne baban aynı çatıda değilken de sensin merak etme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha cok yasayacagimiz seyler var olm , intehar etme la sakin

• Oğlum ölme lan bak sana yaşaman için bir neden söylüyorum.
    Gta5 çıkıyor 17 eylülde

• Bi bitmediniz arkadaş ya ...

• derdini dinleyen birisi var hocam unutma Allah var islamiyet var huzur var namaz var sohbet var kardeşler var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 22 Nisan 2013; 7:42:47 >
  • dur sana bi okuyayım
  • Öldün mü lan troll ? Bu troll ergen başarısızlıklarını birilerinin üstüne yıkma peşinde... Geri zekalı olduğunu kabul etmiyor. Gebersin tohumuna para mı saydık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyborg88 -- 22 Nisan 2013; 8:21:33 >

• 3 Secenegin Var.
    1-cik yola at kendini kamyonun Altina,Kurtul ama ALLAH tan Korkmuyorsan yap buyuk Gunah obur tarafta Cira gibi yanarsin bol bol ve affi yoktur diger Gunahlar gibi degil.

2-Yalniz kalma Annen yada Baban birisi ile aran iyidir mutlaka hangisiyle iyise onun Yaninda kal bir sure.

3-bir an evvel sanayide ise basla ben meslek ogrenmek istiyorum de Kaynak-Pres-Punto vb..

Madde 3 yapabilirsen kimseye muhtac olmadan sirtini saglama alir Evden ise isten Eve gidersin.

Yok ben kazandimi yer icer harcarim diyorsan hepsi - (eksilerde) olursun hem Eksik olursun hayatta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.