Şimdi Ara

HAYATIMI BOŞA HARCADIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
4
Favori
7.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerple kullanıcısına yanıt
    Kötü bir yer de olsa bence önlisans bilgisayar programcılığına gidin, mühendislik istiyorsanız bölümü zaten seversiniz, hem algoritma ve veri yapıları, c programlama gibi dersleri görünce matematiğiniz de gelişir, ilginiz artar(mat ile algoritma birbiriyle çok bağlantılı). İyi bir ortalama ile mezun olup dgs ile bilgisayar mühendisliğine geçmek sizin için daha kolay olur. Sadece mat 1 çalışarak eminim ki yaparsınız, sınav zor değil. İtü-Odtü gibi yerlere bile zaten geçen sene 3,5 ortalama 46 net mat ile giren oldu. Sıfırdan başlayan, birde programlamayı seven biri için 60 mattan 45 net yapmak hiç zor değil, sadece sınav anı sakin olmak gerekiyor. Ayt gibi işin içine mat2, kimya, fizik girince çalışma isteği azalır başaramama korkusu başlar. Belki 2-3 yıl daha geçecek sevmediğin istemediğin bir yerde okuyacaksın ama en azından bir amaç uğrunda biryerlerden başlamak özgüveninizi arttıracak, hayata tutunmanızı kolaylaştıracaktır.

• Herkes özgüven arttır tarzı söylemde bulunmuş sanki çara dex basıyorlar. Kardeşim intiharı filan aklindan cikar senin sorunun bir işe yaramama hissi özgüven filan hikaye jobin vardir ilgi duyduğun bir şey vardır bunlara yoğunlaş aklina sacma sapan tipsizim yok ise yaramazim yok karamsarim dusuncelerini aklindan cikar bu senin karakteristik yapin senin bu yapini etrafina kabul ettirmen gerekir bunu ise bir seyler basarip dikkatlerini cekerek yaparsin insanlarla konusamiyorum demişsin ac agzini soyle laf sok emin ol lafi soktugun insan seninle daha cok konusmaya calisacaktir konus sadece intihar onlarin zaferi olur ne olursa olsun mücadeleye devam

• tugay222 T kullanıcısına yanıt
    Etramdakiler beni kabullenmiyor sıkıntı bu. Belki de yaşadığım yer ile ilgilidir sıkıntı. Konuşamıyordan kastım insanlar ile ilişki kuramıyor/başlatamıyorum. Hakkım yenildiği zaman laf sokmasını bilirim.

• Beni anlattın ama tm okuduğum için pc ye gidemiyorum.
  • Uzun yazını okumadan sana diyeceğim tek şey kesinlikle daha bir bok görmediğin için uçan kuşa garezin olabilir ben 25 yaşındayım sen 18de bunları yazıyorsan ben kitap çıkarayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok sürmez 2 yıl sonra hayatın gerçekleriyle karşılaşırsın. 2 yıl sonrası için kendini geliştire bildiğin her yönde eğit hedefine de ulaşırsın hayatını da yaşarsın.
  • 18 yaşındayım'dan sonrasını okumadım , uzun bir ergenlik yaşıyosun , hepsi geçecek
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.